Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

CSM Târgoviște a câștigat Supercupa României la volei feminin. Aseară, târgoviștencele au ridicat cel mai prestigios trofeu din 2016 pentru cetatea străjuită de Turnul Chindiei

CSM Târgoviște, deţinătoarea Cupei României la volei feminin, a câştigat Supercupa României la Timişoara, în Sala Constantin Jude, după ce a învins campioana CS Volei Alba Blaj, cu scorul de 3-2 (25-20, 15-25, 25-20, 18-25, 15-6).

Supercupa României la volei feminin

CSM Târgoviște, deținătoarea Cupei României, a cucerit trofeul după mai bine de două ore de joc, în fața campioanei României. CSV Alba Blaj a câştigat titlul la volei feminin în 2016, în timp ce formaţia CSM Târgovişte a cucerit Cupa României, cele două echipe disputând, astfel, Supercupa Romaniei.

CSM Târgoviște fusese învinsă acasă la Sala Sporturilor, în meciul de campionat, de către CSV Alba-Blaj, care s-a impus clar cu 3-0. 

CSM Târgoviște și-a luat revanșa atât în fața echipei din Blaj din ultimii doi ani, cât și pentru cele trei înfrângeri din campionatul în curs.

Supercupa României la volei feminin

Dragan Nesic ne declara după ultimul meci cât de importantă este omogenitatea echipei și faptul că are nevoie de întreagul lot pentru a aduce rezultate pozitive clubului. Aseară, la Timișoara, s-a dovedit încă o dată că se poate conta pe actuala formulă de joc și pe tandemul Dragan Nesic-Atanas Lazarov.

În acest an am ajucat doar un singur meci, cu Piteşti, în care au fost prezente toate jucătoarele. Doar un singur meci. Însă cred că acesta este doar un drum greu şi că vom câştiga în final. Dragan Nesic

În drumul său către Cupa României, CSM Târgoviște o învinsese pe CSV Alba-Blaj, în semifinale, anul acesta, în aprilie, cu 3-2.

Supercupa României la volei feminin

Aseară, târgoviștencele au ridicat cel mai prestigios trofeu din 2016, pentru cetatea străjuită de Turnul Chindiei.

CSV Alba-Blaj a început cu: Ana Antonijevic, Adina Salaoru (căpitan), Nadja Ninkovic, Ana Maria Berdilă, Tatiana Markevici, Nneka Onyejekwe, Marina Vujovic (libero). Au mai intrat Dubravka Djuric, Ana Grbac. Antrenor – Darko Zakoc.

La CSM Târgoviște au evoluat: Diana Calotă, Alexandra Sobo, Ivana Djerisilo, Matea Ikic, Milagros Collar, Roxana Ivanof, Suzana Cebic (libero). Au mai evoluat Alexandra Trică, Ana Bianca Mitrănescu. Antrenor principal – Dragan Nesic, antrenor secund – Atanas Lazarov.

În actuala stagiune, atât CS Volei Alba Blaj, cât şi CSM Târgovişte sunt calificate în semifinalele Cupei României, în care vor juca, în 18 ianuarie şi 1 februarie 2017, cu CSM Bucureşti, respectiv cu Ştiinţa Bacău.

De asemenea, în Divizia A, după 13 etape, CS Volei Alba Blaj este lider (36 puncte), iar CSM Târgovişte ocupă locul 3 (30 puncte).

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share