Armonia – cel mai bun remediu pentru agitație și neliniște

armonie si liniste

”O persoană care nu reușea să se elibereze de stările ei de neliniște a venit să-mi ceară sfatul. Eu i-am spus: „Fiindcă nimic din ce ați încercat nu a mers, iată un remediu la care nu v-ați gândit. Zilnic, puneți-vă în armonie cu entitățile luminoase din univers. Spuneți-vă: „Eu vă iubesc, eu sunt în acord cu voi, eu vreau să împlinesc voința Domnului… ” și veți simți, încet-încet, o ameliorare.

Sunteţi ocupaţi cu un lucru sau cu altul, şi dintr-odată simţiţi o senzaţie de gol, de nelinişte…Este semnul că un intrus încearcă să se furişeze în voi. Sau este conştiinţa voastră care, călătorind, s-a rătăcit într-o regiune ostilă, fiindcă aceasta se poate întâmpla oricui.

 Când trăiţi o asemenea senzaţie, nu rămâneţi impasibili, pentru că ea este ca o ușă deschisă pentru niște evenimente mult mai grave ce se vor succeda automat dacă nu reacționați. Aruncaţi imediat o privire în voi înşivă pentru a înţelege ce v-a adus aici. Apoi, prin rugăciune, prin meditaţie, încercaţi să regăsiţi calea ce vă va conduce spre spiritele de lumină şi pace, şi spuneţi-le că numai lor doriţi să le deschideţi uşa casei voastre.

Dacă oamenii sunt atât de neliniștiți, de agitați, este pentru că au lăsat să pătrundă dezordinea în această organizare interioară instalată de natură în ei, și ei primesc niște lecții pentru a învăța să reinstaleze ordinea. Întregul univers este armonie, întregul univers cântă în armonie, iar cel care nu respectă această armonie este înlăturat și suferă. De aceea noi trebuie să căutăm armonia prin iubirea de armonie, prin nevoia de a ne topi în această ordine cosmică creată de Domnul. Vom deschide astfel porțile forțelor și entităților luminoase ale naturii. Fiindcă a te armoniza înseamnă a te deschide, iar această deschidere este condiția pentru ca toate prezențele binefăcătoare să vină să locuiască în noi. ”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov, portalspiritual.com

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share