21/10/2021

Asortează-ţi ochelarii de vedere la ţinuta vestimentară

Pandemia de Coronavirus a schimbat viețile tuturor. Distanțarea socială a schimbat modul în care învățăm, lucrăm, socializăm sau chiar ne distrăm. Acest lucru înseamnă că orele petrecute în fața ecranului au crescut drastic.

Chiar dacă unele persoane utilizează mai des tehnologia, iar altele mai puțin, un lucru este cert, aceasta face parte din viața fiecaruia dintre noi. Toate ecranele care emit lumină (telefonul, tableta, calculatorul, televizorul) sunt daunătoare, iar odată cu trecerea timpului, acuitatea vizuală poate înregistra scăderi. Lumina emisă de aceste ecrane conține o parte de lumină vizibilă, extrem de nocivă și anume lumina albastră-violet.

Dacă te afli printre persoanele care petrec multe ore în fața calculatorului, este recomandat să discuți cu opticianul despre opțiunile de protecție pe care le poti utiliza, astfel încât să eviţi eventualele probleme.

Simți că ochii îți obosesc repede? Uneori apar și durerile de ochi sau de cap când lucrezi la calculator sau chiar în momentul în care privești către telefon? Atunci este momentul să vii la o programare la optica medicală Clarfon, pentru prescripţie de ochelari.

Iată câteva dintre beneficiile tratamentului antireflex aplicat pe lentilele ochelarilor de vedere și nu numai:

  • elimină reflexiile deranjante
  • protecţie vizuală
  • confort vizual
  • claritate imagine – ajută la o vedere mai clară la distanţă şi chiar şi la citit
  • perceptie naturală a culorilor
  • transparenţă mai mare
  • curăţare mai uşoară a lentilei
  • rezistenţă mai mare la zgârieturi
  • aburire scăzută la schimbările de temperatură

Din cauza timpului petrecut în faţa ecranelor digitale, vederea noastră necesită MĂSURI SUPLIMENTARE DE PROTECŢIE, lucru ce nu este de neglijat.

Clarfon a inițiat un nou proiect care are ca scop protecția vederii pacienților, vine cu numeroase soluții benefice ce au ca scop conștientizarea protecției ochilor.

Dacă te hotărăști să îți testezi vederea, în luna martie o poţi face gratuit în cabinetele de optică medicală Clarfon. Dacă îți sunt recomandați ochelari sau dacă dorești să achiziționezi o pereche de ochelari cu protecție, pe tot parcursul lunii martie, orice ramă de ochelari beneficiază de o reducere de 50%.

Vino la Clarfon pentru a beneficia de cele mai bune produse, la prețuri de excepție.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share