13/06/2021

Școala Matei Basarab din Târgoviște, lucrări de reabilitare și modernizare

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a susținut o conferință de presă având ca temă principală prezentarea stadiului proiectului de extindere, reabilitare, modernizare si echipare a ŞCOLII GIMNAZIALE “MATEI BASARAB”, proiect în cadrul căruia, valoarea finanțării europene accesate de către administrația locală targovișteană fiind de 22.223.977,79 lei.
📌 Astfel, în baza celei mai mari investiții pe fonduri europene care a vizat vreodată o unitate de învățământ din Targoviște, școala este reabilitată în întregime, va beneficia de o sală de sport, de laboratoare noi si de o sală multifuncțională, de un teren de sport exterior ultramodern, urmând a se bucura și de dotări didactice, de dotări și echipament sportiv pentru sala de sport și terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT și software sau de mobilier nou.
📌 Totodată, școala va dispune și de un sistem de panouri solare și fotovoltaice de natură să confere independență energetică unității de învățământ.
📌 Termenul de execuție expiră în luna noiembrie, însă facem toate eforturile pentru ca lucrările să fie finalizate până la începutul anului școlar viitor. La această data, stadiul fizic de realizare a investiției se apropie de 70%!
Sursa: Pagina de facebook Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște
Distribuie acest articol Oficial Media
Share