01/04/2020

Astazi incepe TÂRGUL DE CADOURI ȘI MĂRȚIȘOARE in TARGOVISTE

martisorÎn perioada 13 februarie – 08 martie 2015, în PiațaTricolorului din Târgoviște, Primăria Municipiului Târgoviște organizează Târgul de Cadouri și Mărțișoare ajuns, anul acesta, la cea de-a VI-a ediție 라이노 무료.

Ca și în anii precedenți, la târg vor participa numeroși comercianți, cu mențiunea că peste 90 % dintre ei sunt dâmbovițeni Will download the game.

În cadrul târgului vor fi amplasate 80 de standuri cu mărțișoare și 10 standuri cu flori, iar inovația de anul acesta va consta atât în amplasarea unor standuri de lumânări decorative sculptate, cât și în apariția unor ateliere de design floral 맥도날드 앱 다운로드. De asemenea, vor exista și câteva standuri de mărțișoare confecționate de către copiii cu dizabilități din orașul nostru.

În cadrul ediției trecute, târgoviștenii au preferat mărțișoarele handmade și turtă dulce Download the normal number of nouns.

Deschiderea oficială a celei de-a VI-a ediții a Târgului de Cadouri și Mărțișoare va avea loc vineri, 13 februarie 2015, ora 11:00, în Piața Tricolorului 구글 앱스 다운로드. Târgul va fi deschis pentru toți târgoviștenii în perioada 13 febuarie – 08 martie 2015 în intervalul orar 08:30-19:00.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments