04/04/2020

Astra Giurgiu învinge pe West Ham la Londra

Astra

Victorie uriașă Start download ing justice! West Ham-Astra 0-1. Campioana Ligii 1 produce surpriza: Astra Giurgiu învinge pe West Ham la Londra. 

România va avea două echipe la tragerea la sorţi pentru grupele Europa League, eveniment ce va avea loc mâine de la ora 14:00 Download The Sublime Text3. Astra Giurgiu se alătură Stelei după ce a reuşit un retur excepţional la Londra, cu West Ham. Elevii lui Marius Şumudică au jucat inteligent un retur în care au avut nevoie de gol, au început cu presiune pe adversar, cu presing avansat, însă au cedat iniţiativa şi s-au mulţumit cu ieşirile pe contraatac bintext. O mişcare care a dat roade pe finalul primei reprize, atunci când Teixeira a rămas singur cu portarul pe care l-a executat uşor, pentru un 1-0 aproape incredibil YouTube lossless.

Repriza a doua i-a aparţinut lui Silviu Lung, cel care a făcut minuni în poartă. Al treilea portar al echipei naţionale a României a fost providenţial în special în startul părţii secunde, atunci când s-a remarcat cu plonjoane de excepţie la reluările lui Calleri şi Fletcher adobe flash 다운로드. Cu o echipă a englezilor măcinată de absenţe, incapabilă să pună presiune în mod constant, Astra a ştiut să profite şi să ţină mingea departe de propriul careu în ultimele minute, atunci când englezii nu au mai putut să se mai apropie de poartă 마션 한글자막 다운로드. S-a terminat 1-0 pentru români, o calificare extraordinară în grupele EL, calificare ce aduce giurgiuvenilor o sumă de bani care poate însemna reintrarea cu şanse reale în lupta pentru titlu 영화 나쁜 녀석들.

Citeste aici!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments