Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

ATELIERUL DE PRESA: Tehnici de interviu si reporting

AFIS - ATELIER PRESA 2 - 18 martie  2015 - Sectia  ARTA copyMiercuri, 18 martie 2015, ora 1300, la sediul Bibliotecii Judeţene „I. H. Rădulescu” Dâmboviţa, va avea loc a doua întâlnire în cadrul „Atelierului de presă”, cu tema „Persoane şi locuri de poveste. Tehnici de interviu şi reporting”. Activitatea face parte din proiectul „Raftul cu inițiativă – Dezvoltarea de programe de voluntariat în biblioteci”.

Coordonatori proiect: Chebac Claudia şi Rusu Raluca.

Atelierul va fi susţinut de Alexandra Damian (Radio Minisat Târgovişte).

 Participă:

–       elevii Liceului Teoretic „Petru Cercel” Târgovişte, coordonaţi de bibliotecar Stroescu Gabriela şi profesor Lică Veronica;

–       voluntarii proiectului “Raftul cu iniţiativă” (elevi din cadrul liceelor dâmboviţene);

–       voluntarii Bibliotecii Judeţene “Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa.

 Proiectul „Raftul cu iniţiativă – Dezvoltarea de programe de voluntariat în biblioteci” este implementat în perioada mai 2014 – iunie 2015 de Pro Vobis – Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat în parteneriat cu Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) şi este finanţat prin Granturile SEE 2009-2014.

Proiectul îşi propune diversificarea oportunităţilor de implicare prin voluntariat în cadrul bibliotecilor publice din România, care să ofere oportunităţi calitative de implicare a cetăţenilor de orice vârsta în beneficiul comunităţilor pe care le deservesc. Misiunea Pro Vobis este de a dezvolta voluntariatul prin activităţi de instruire, consultanţă, cercetare şi facilitarea colaborării tuturor factorilor interesaţi şi de a promova voluntariatul în România ca resursă viabilă şi de neînlocuit în soluţionarea problemelor cu care se confruntă societatea.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">