Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Mercur in Pesti (13-31 martie 2015)- Sa avem incredere in TOT ce este

resizeMercur in Pesti (13-31 martie 2015) mixeaza gandurile, rastoarna logica si redefineste prioritatile. Atat de intens si atata timp cat e nevoie pentru a renunta la a ne bate capul cu orice detaliu si la pretentia de a intelege si a judeca tot ce misca.

Ne invita la o lectie de inot in profunzimea “apelor” launtrice invatandu-ne sa avem incredere in Tot ce este si, mai ales, sa acordam prioritate sufletului.

Mercur in Pesti este deseori asociat cu confuzia, insa aceasta confuzie ar putea fi mai degraba un semnal ca e momentul sa ne oprim din alergatura si din a face mereu ceva, sa incetam sa cautam, sa renuntam la control si asteptari. Sa ne situam dincolo de logica si ratiune, dincolo de obiceiuri. Sa alegem conversatiile cu noi insine, in schimbul celorlalte, sa avem incredere, pur si simplu, din oficiu, in logica fara de logica, in intelesul fara de inteles.

Sa recunoastem ce stim si sa avem rabdare sa stim orice avem nevoie pentru a alege potrivit. Dincolo de cunoastere imprumutata, dincolo de studiu, cercetare sau invatare.

Afla doar ce stii deja dintotdeauna!” Asta e mesajul lui Mercur in Pesti. Ca si cand raspunsul te asteapta cuminte sa-l vezi. Unde? Exact in tine. Ca si cand solutia pentru orice este deja acolo si asteapta s-o vezi. Cum? Fiind atent, ascultand, alegand pacea si, mai ales, alegandu-te pe tine. Creand, visand, meditand, dansand, cantand, pictand pe panza sau… pe inima. Cu iubire! Cu drag de tine si de sufletul tau!

Nicoleta Svârlefus- Astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">