Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Atmosfera astrala luna IULIE: emotii si actiune!

Apa și Focul sunt Elementele predominante ale lunii. Fie că este vorba de manifestarea lor fizică, fie că este vorba de manifestarea lor subtilă își vor face simțite prezențele pe diverse căi și pentru fiecare individ în parte, după trebuințele sale.

 Faptul că de atâta vreme ne confruntăm cu un exces de Apă din toate punctele de vedere este clar că întreaga omenire are nevoie să își refacă legătura cu Apa. Este nevoie să respectăm apa, fie că o bem, fie că o folosim în treburile noastre cotidiene. Omul a intervenit de-a lungul existenței sale pe Terra în multe și nepotrivite feluri asupra cursurilor de apă și a folosirii apei în general. Provocarea perioadei în care ne confruntăm cu regimul distorsionat al Apei constă în a ne schimba radical atitudinea și felul de a ne comporta cu Apa.

Toate Semnele de Apă sunt activate direct de planete. În Rac avem Soarele până în preajma datei de 21 iulie, Jupiter până pe 16 iulie, Mercur va intra în acest Semn în preajma datei de 13 iulie, iar Venus în preajma datei de 19 iulie. Saturn își va relua mersul direct în Semnul zodiacal al Scorpionului în preajma datei de 20 iulie, iar Marte îi va ține companie începând cu 26 ale lunii. Semnul zodiacal al Peștilor rămâne în contiuare marcat de prezențele lui Neptun și lui Chiron, ambele în mișcare aparent retrogradă. Tensiunile existențiale ale nativilor de Apă și a celor care au marcaje personale pe aceste Semne se vor ameliora puțin, datorită faptului că Jupiter va păși în Semnul Leului. Însă, fundalul cotidian se va menține încă câteva luni bune în stare de emotivitate accentuată și subiectivism în decizii și acțiuni.

Dintre Semnele zodiacale de Foc se vor remarca Berbecul și Leul. În Berbec, Uranus este instalat bine și ne provocă să inițiem diverse proiecte, planuri, acțiuni deosebite, cu efecte pe termen lung. În Leu va intra Jupiter în preajma datei de 16, Soarele în preajma datei de 21 și avem și momentul de Lună nouă în noaptea dintre 26 și 27 iulie. Prezența lui Jupiter în Leu îi va dinamiza foarte mult pe nativii acestui Semn și pe cei cu marcaje personale în Semnul Leului. Se conturează schimbări importante și definitive în personalitatea nativilor Leu, dar și vizavi de felul în care ei se vor raporta la lume și provocările vieții. Însă, pentru fiecare dintre noi, unde avem pe harta astrală natală zona aferentă acestui Semn zodiacal ne vom confrunta cu schimbări majore pentru cel puțin doispreze ani de acum încolo. Să ne amintim în permanență faptul că Luna neagră este tot în Leu și în orice moment, iar dacă nu facem lucrurile corect și cinstit, ne va strica distracția cu surle și trâmbițe.

În intervalul 26 – 28 iulie se va produce aspectul de Lună nouă în Semnul Leului, la gradul 4. Este un interval foarte încărcat energetic, în care gândirea și comunicarea vor fi temele principale. Sunt posibile dezbateri aprinse legate de persoane importante, oficiale, dezvăluiri spectaculoase, distorsionarea imaginii publice a multor persoane, destituiri din funcții. Bine este să fim precauți, să vorbim puțin și atât cât trebuie și mai ales cu cine trebuie. Eventual, dacă suntem într-o stare avansată de emoție, nervozitate, confuzie, chiar agresivitate pe alocuri, este bine fie să vorbim singuri, dar să nu ne audă nimeni, fie să notăm într-un jurnal ceea ce ni se întâmplă și ce simțim.
Dintre Semnele zodiacale de Aer, Gemenii și Balanța ne vor aminti de influențele lor. În Gemeni, Mercur îți relua mersul direct chiar din primele zile ale lunii, dar va părăsi Gemenii în preajma datei de 19 iulie, iar Venus se va plimba prin Gemeni doar până pe 19 ale lunii. Prima jumătate a lunii este favorabilă comunicării, punctată de note artistice, dar și de o doză de superficialitate. De asemenea ne putem îmbunătăți relațiile cu anturajul apropiat. În Semnul Balanței avem în continuare Nodul Nord al Lunii și planeta Marte până în preajma datei de 26 iulie. Relațiile cu ceilalți, dar în special cele cu partenerul de viață, de afaceri sau colaboratorii profesionali se mențin tensionate, iar relațiile care ne sunt potrivnice se vor destrăma de la sine.

Elementul Pământ este reprezentat doar de Semnul zodiacal al Capricornului. Pluto este în mișcare aparent retrogradă și contribuie discret la restructurări pe toate palierele vieții cotidiene. Aspectul de Lună plină se va produce la 2 grade Capricorn, în ziua de 12 iulie. Intervalul 11 – 13 iulie este carcaterizat de multă agresivitate, senzitivitate accentuată, dar greu de controlat și subiectivism atât în vorbe, cât și în fapte. Tot ce ține de planul socio-profesional va cunoaște un final de etapă, fie prin schimbarea activității profesionale, fie prin schimbarea persoanelor nepotrivite din funcții de conducere.
Manifestările fizice ale Elementelor se vor simți în continuare foarte mult. Din nou ne vom confrunta cu multă apă, dar metaforic vorbind, parese o apă supărată pe noi. Posibil să avem în continuare ploi deosebite acompaniate de vânt, dar de această dată, ploi foarte calde sau apa în general să ni se pară mult mai caldă față de cum eram noi obișnuiți sau față de ce știam noi până acum. Căldura este un alt aspect destul de accentuat. Chiar dacă este mijlocul verii, de fapt mijlocul verii vechi pe care o știam noi și cu care eram familiarizați și am putea spune că așa este vara, totuși căldura de acum este de cu totul altă natură, cu parametri fluctuanți și foarte greu de explicat sau prevăzut. Pe scurt vom avea un amestec de apă cu foc și pe alocuri aer, ca să mai și respirăm din când în când. Recomandabil este să fim precauți dacă mergem în vacanță în apropierea apelor, să intrăm în apă numai la îndemnul specialiștilor apropiați și să avem mare grijă la sursele de foc și de aer, care oricând se pot avaria.

Sfatul astrologului pentru luna iulie: sa fim cumpătați în tot și toate și să ascultăm de sfatul specialiștilor, in orice situație avem nevoie!

sursa

Distribuie acest articol Oficial Media
Share