Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Adrian Radulescu: “Vom ramane un partid independent de dreapta”


Presedintele PMP Dambovita, Adrian Radulescu sustine ca nu-si doreste sa intre intr-o alianta cu partidele PNL si PDL pentru a face Marea Alianta de dreapta.

Vom ramane un partid independent de dreapta, preconizam ca orice alianta nu va putea multumi niciodata pe toti membrii, nu dorim sa ne alaturam acestei miscari. O parte din cei care vor fi nemultumiti de aceasta alianta vor cauta un alt partid si partidul nostru este dispus pentru acest lucru, ii asteptam noi. Am auzit cetateni care nu stiu cu cine sa voteze. Partidele inca nu si-au desemnat candidatii la presedentie, cei mai multi asteapta ceva, o bomba, sa se intample ceva.” a declarat Adrian Radulescu.

De asemenea, secretarul general PMP Dambovita, Lucian Andrusca sustine ca echipa nou formata la Targoviste este una solida, care isi doreste sa faca lucrurile altfel si mai ales sa nu fie implicata in jocurile politice.

“Incercam prin echipa pe care am creat-o la Targoviste sa dovedim ca suntem altfel fata de celelalte partide si ca atragem alaturi de noi persoane care vor sa faca ceva pentru Romania si s-au saturat de jocurile politice murdare ale celorlalate partide, suntem la inceput, totul se formeaza in timp, miza noastra sunt alegeri din 2016, vedem cum vor decurge lucrurile la alegerile prezidentiale, speram ca reprezentantul nostru desemnat penttu algerile prezidentiale  sa obtina un scor care sa ridice partidul si Romania in adevaratul sens al cuvantului si sa duca mai departe ceea ce domnul Traian Basescu a realizat pana acum in privinta justitiei.” ne-a informat Lucian Andrusca.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share