Au fost scoase la concurs 36 de posturi de medici specialiști pentru Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat, pe pagina de social media, faptul că au fost scoase 𝐥𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬 𝟑𝟔 𝐝𝐞 𝐩𝐨𝐬𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐢 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢𝐬̦𝐭𝐢 pentru Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște.
Declarații pe larg:
”Continuăm campania de recrutare de cadre medicale pentru Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște. Trebuie să asigurăm cele mai bune condiții de tratament, dar și cei mai buni medici. Este bine știut faptul că pentru a aduce cei mai buni medici, aceștia au nevoie de condiții optime în care să își trateze pacienții. Iar acest lucru se întâmplă în momentul de față la Spitalul Județean de Urgență. 𝐒𝐞 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐥𝐚:
📍 Construirea Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Proiectul are o valoare de peste 18.000.000 de lei.
Oficial Media - Au fost scoase la concurs 36 de posturi de medici specialiști pentru Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște
Oficial Media – Au fost scoase la concurs 36 de posturi de medici specialiști pentru Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște
📍 Extinderea, modernizarea și reabilitarea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean! Valoarea totală a proiectului se ridică la peste 8.100.000 lei.
✅ De asemenea, săptămâna viitoare se finalizează licitația pentru extinderea Secției de Cardiologie a Spitalului Județean, unde ne dorim să achiziționăm și un angiograf. Suma estimată pentru implementarea proiectului este de 2.000.000 de euro.
✅ Totodată, vă reamintesc că, în ultima perioadă, am reușit să aducem în Dâmbovița 23 de medici și un farmacist.
✅ Vreau să acoperim toate specializările, astfel încât dâmbovițenii care au nevoie de consult sau tratament să beneficieze aici, la Târgoviște, de toate serviciile necesare.
✅ Îi aștept în echipa noastră pe cei care vor să se implice în proiectul „𝐒𝐚̆𝐧𝐚̆𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̧𝐚”!”, a precizat Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share