Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

AU IESIT LA PLIMBARE CU BICICLETA

Sute de targovisteni s-au adunat, cu mic, cu mare, pentru face o plimbare cu bicicleta, in cadrul unui tur de ciclism organizat de Scoala nr. 5 Diaconu Coresi. Acesta a devenit deja o traditie in cadrul unitatii de invatamant, intrucat a ajuns la cea de-a XV-a editie.

Turul ciclist a fost organizat in parteneriat cu primaria municipiului Targoviste, iar cei care au condus sutele de biciclisti au fost chiar primarul, Gabriel Boriga si viceprimarul, Ciprian Prisacaru.
¨Vreau ca toti cetatenii care locuiesc in blocurile din centrul orasului sa auda ca noi, astazi, am facut cel mai frumos tur ciclist. Ma bucur ca targovistenii raspund pozitiv la astfel de activitati sportive si nu numai.¨, a declarat Gabriel Boriga dupa finalizarea turului ciclist.
¨A merge cu bicicleta nu este deloc un lucru rusinos. In tarile civilizate, oamenii merg cu bicicleta la serviciu. Ii incurajez pe toti targovistenii sa faca acest lucru!¨, a spus viceprimarul, Ciprian Prisacaru.

Startul s-a dat la primaria municipala. Din cauza lucrarilor de asfaltare care se executa in Targoviste, turul orasului a fost mai scurt anul acesta.

La final, toti participanti inscrisi la turul de ciclism au primit diplome si premi, constand in mici pachetele cu dulciuri, asigurate de primaria municipiului Targoviste. De asemenea, primaria a oferit si tricouri inscriptionate tuturor participantilor.

Politistii din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie au avut grija ca turul sa se desfasoare in conditii foarte bune, deviind circulatia rutiera si insotindu-i pe biciclisti pe intreg traseul parcurs.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">