Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Au început lucrările de construcție la noul complex sportiv de pe bulevardul Regele Ferdinand din Târgoviște, zona UM Gară

Au început lucrările de construcție la noul complex sportiv de pe bulevardul Regele Ferdinand din Târgoviște. Proiectul este realizat de către Consiliul Județean Dâmbovița, prin Compania Națională de Investiții.
 ”Stadion cu peste 12.000 de locuri, care va găzdui competiții diverse, stadion de atletism, teren de antrenament și parcare de 500 de locuri, reprezintă repere ale unei investiții spectaculoase, de natură să completeze seria proiectelor implementate la fosta UM GARĂ, cea mai nouă zonă a Târgoviștei, proiecte prin care s-a realizat un bulevard pe 4 benzi, rețea de canalizare, de iluminat public, parc nou, locuințe ANL, sediu RAR sau mall”, a precizat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, pe pagina de facebook.
 ”Prin această investiție, care se adaugă facilitaților sportive deja existente (stadionul „Eugen Popescu”, Complexul Turistic de Natație), municipiul Târgoviște urmează să dețină cea mai complexă și modernă infrastructura sportivă din regiune și una dintre cele mai performante din România, după București sau Cluj, situație la care, în urmă nu cu foarte mulți ani, nici nu îndrăzneam să visăm! Corneliu Stefan, mulțumim și felicitări!”, a mai adăugat edilul.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin