Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

TÂRG DE CRĂCIUN 2023

 

Primăria Municipiului Timişoara organizează, prin Casa de Cultură a Municipiului, în perioada 26 noiembrie 2023 – 7 ianuarie 2024, cea de-a XVI-a ediție a Târgului de Crăciun. Acesta se va desfășura în Piața Victoriei, Piața Libertății și Piața Sfântul Gheorghe, precum și în Zona Soarelui și Zona Aurora.

 

În vederea derulării activităților comerciale, au fost depuse 106 dosare, dintre care:

  • 85 au fost acceptate, dintre care 83 în zona centrală și 2 în cartiere;
  • 17 au fost descalificate, din cauza lipsei unora dintre documentele obligatorii solicitate;
  • 4 au fost respinse, din cauza punctajelor insuficiente.

 

S-au depus 4 contestații, dintre care una a fost acceptată, pentru participarea în cartiere, și 3 au fost respinse.

 

Dintre cei 83 de comercianți acceptați în zona centrală a orașului, 23 propun produse nealimentare, 7 sunt terase cu minuturi și mâncare gătită, 12 sunt food-truck-uri. Ceilalți comercializează vin fiert, castane coapte, plăcinte, produse din carne, brânzeturi, miere, sucuri naturale, turtă dulce, prăjituri etc.

 

Activitățile recreative nu vor lipsi, nici în acest an: Moș Crăciun va avea două ateliere, în care copiii vor putea să-și dezvolte aptitudinile artistice. De asemenea, timișorenii se vor putea bucura de patinoar, roată panoramică, două carusele și trenuleț. Procedura de selecție pentru activitățile recreative s-a desfășurat în luna iulie.

 

Pentru a încuraja prezența în Târgul de Crăciun a artiștilor/artizanilor/meșteșugarilor care nu pot asigura permanență în toată perioada mai sus menționată, urmează să demarăm o procedură de selecție în data de 6 noiembrie. Aceasta se va adresa și  partenerilor, organizațiilor neguvernamentale cu scop umanitar și sponsorilor.

 

Pentru detalii și pentru orice informații suplimentare vă stăm la dispoziție pe pagina de Facebook a Casei de Cultură, la telefon 0256-498214 sau pe mail office@ccmt.ro.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin