Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Au început lucrările de reabilitare pe Bulevardul Regele Carol I din municipiul Târgoviște

Au început lucrările de reabilitare și pe Bulevardul Regele Carol I din municipiul Târgoviște, cu ajutorul banilor europeni, a anunțat astăzi, edilul Daniel Cristian Stan.
Intervențiile presupun refacerea integrală a părții carosabile, inclusiv a terasamentului, turnarea a două straturi de asfalt, dar și refacerea trotuarelor, inclusiv înlocuirea bordurilor existente, deteriorate, cu borduri de granit.
Totodată, în zona trotuarului, se va realiza canalizație pentru cabluri tip NetCity în vederea introducerii în subteran a tuturor rețelelor deținătorilor de utilități, a mai explicat primarul Târgoviștei.
”Intervențiile fac parte dintr-un proiect mai amplu în cadrul căruia, în linii mari, sunt reabilitate străzi in lungime de 5,4 km (bulevardele Mircea cel Bătrân si Regele Carol, străzile Lt. Stancu Ion, Gării, precum și pasajul peste calea ferată pe DN 72, lângă Pavcom), vor fi modernizate stațiile de călători, vor fi construite 3 stații de capăt de traseu, un depou pe strada Calea Ialomiței și vor fi implementate sisteme integrate de management al transportului public”, a concluzionat Daniel Cristian Stan.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share