Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Claudia Gilia, prefectul de Dâmbovița, promite transparență în activitatea instituției

Noul prefect de Dâmbovița, Claudia Gilia, scoate la lumină o instituție care timp de doi ani a trăit în tenebrele fricii și minciunii.

Claudia Gilia prefectul de Dambovita

Claudia Gilia, prefectul de Dâmbovița, vrea transparență

Astăzi a avut loc prima conferință de presă după foarte multă vreme în care nu s-a știut nimic din ceea ce se întâmplă în spatele ușilor închise.

Fost deputat, fost vicepreședinte al CJ Dâmbovița, conferențiar universitar Claudia Gilia a declarat presei că atât Instituția Prefectului cât și serviciile deconcentrate din subordinea acesteia vor păstra un dialog cu presa și, implicit, cu cetățenii, cel puțin o dată pe lună.

Ceea ce se ascunde de ochii presei nu poate avea valoare de adevăr

Menționăm că ziarul nostru, în mandatul fostului prefect, s-a abținut de la a servi cititorilor comunicate, liste de indici și alte materiale neverificate și neverificabile. Din punctul nostru de vedere ceea ce se ascunde de ochii presei nu poate avea valoare de adevăr. În consecință nu am dezinformat publicul simpatizant, un public numeros și inteligent care se bazează pe datele furnizate de noi și poate face diferența între adevăr și fals. Nu o vom face nici de acum înainte, atâta vreme cât nu va exista o comunicare, un dialog, acțiuni și date care pot fi probate.

Cred că principalul câștig cu învestirea doamnei Claudia Gilia în funcția de prefect precum și ideea de bază a conferinței de astăzi este faptul că vom avea comunicare, că serviciile deconcentrate vor ieși din catacombele fricii, că s-a terminat cu minciuna.

La întâlnire a fost invitat Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care a dat asigurări că va avea grijă ca anumiți șefi de servicii să-și facă treaba în interesul dâmbovițenilor, să nu mai blocheze proiectele prin birouri. S-a abținut de la a oferi nume -deocamdată- și, în spiritul transparenței a declarat că susține comunicarea directă și acțiunea în teren, nu prin comunicate de presă. La conferință au fost prezenți și subprefecții Ana Maria Dragotă Zamfir și Corneliu Sălișteanu.

Citește și:

Claudia Gilia, noul prefect al județului Dâmbovița: ”Voi încerca să fiu alături de oameni”

Claudia Gilia a fost nominalizată de PSD Dâmboviţa pentru funcția de prefect al județului

Distribuie acest articol Oficial Media
Share