Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

AUR a pus la dispoziția românilor formularele pentru demiterea lui Iohannis

Deputatul George Simion: ”anuntam initierea procedurilor pentru suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. Am inceput colectarea de semnaturi in randul parlamentarilor, ne-au promis mai multi parlamentari, de la mai multe partide ca vor semna aceasta procedura de suspendare, si totodata vom apela la sutele de mii de romani care ne contacteaza, ne scriu pe Internet, vin la birourile parlamentare si ne roaga sa-l dam jos pe Iohannis, pentru ca o vorba romaneasca spune ca pestele se impute de la cap.

josiohannis.ro – site-ul pentru demiterea lui Iohannis

Conform Constitutiei, pe care Klaus Iohannis pe toata durata mandatului a calcat-o in picioare, trebuie sa ajungem la alegeri anticipate. Pentru a economisi banii si nervii romanilor, odata cu alegerile anticipate trebuie sa mergem si la referendum pentru demiterea presedintelui. Vom merge catre romani, si ii vom ruga sa semneze. AUR va strange semnaturi in fiecare localitate din tara si in diaspora. In ciuda faptului ca presedintele, din pacate, controleaza o parte a Sistemului, vom merge pana la capat si speram ca celelalte partide parlamentare nu se vor lasa intimidate si vor achiesa la acest demers, pentru ca postul de la Palatul Cotroceni sa devina cat mai repede vacant. Invitam toate formatiunile, atat politice, cat si civice sa ni se alature acestui demers, invitam toti romanii sa intre pe site-ul josiohannis.ro si sa semneze pentru demiterea lui Klaus Iohannis. Noi pregatim pentru ziua de maine tabele pentru ceilalti parlamentari, ne-au semnat deja si parlamentari de la PNL, si mergem pana la capat, asa cum am promis romanilor. (…) Il vom demite pas cu pas. Prima oara strangem semnaturile, initiem procedura de demitere, votam in plen (n.r. – Plenul Parlamentului), mergem la referendum si votam si apoi vom organiza alegeri de presedinte”.

demiterea lui Iohannis

Descarcă formularul pentru semnături în format electronic, tipărește-l și completează-l alături de alte 10 persoane

Citește articolul Oficial Media Multitasking:

”A decedat după a treia doză de vaccin”.    *    Vasile Dâncu despre România Idioată.   *   Orașul liber din Australia.   *    Demiterea președintelui Iohannis.    *  Inventatorii de boli: Orice om sănătos e un posibil pacient, cu condiția să fie făcut să creadă că e bolnav. 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share