Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Varujan Vosganian: Colegul nostru a decedat după a treia doză de vaccin. Articol Oficial Media Multitasking

Varujan Vosganian, om de cultură, om politic și fost Ministru al Economiei a anunțat pe social-media că Mihai Furtună a decedat după a treia doze de vaccin, dar că nimeni nu dorește să înregistreze vaccinul drept cauză a morții, deși cei de la Salvare au recunoscut că vaccinul i-a cauzat moartea.

a decedat după a treia doze de vaccin

Varujan Vosganian: ”A decedat după a treia doză de vaccin”

Vosganian amintește și de rata mare de vaccinați din Europa, acolo unde se înregistrează un număr de decese mai ridicat decât înaintea campaniei greenpass. Dovadă că vaccinul nu a protejat, ba din contră, este foarte posibil să fi răspândit virusuri și alte afectări ale sănătății.  Cu toatea acestea, reprezentanții statului dau vina pe nevaccinați și se întreabă omul de cultură, ”până când vor mai putea face asta”.

”Dacă în toată Uniunea Europeană ar rămâne un singur nevaccinat, probabil că tot el ar fi de vină pentru zecile de mii de cazuri zilnice și sutele de decese.”

„Evocam, într-o postare anterioară, cazul lui Mariam Bostangian, colega noastră de la Uniunea Armenilor, care a decedat imediat după vaccinare. Din păcate, avem acum un caz similar. Colegul nostru, Mihai Furtună, după administrarea celei de-a treia doze de vaccin, a fost internat de urgență, a intrat în comă diabetică și inima nu a rezistat oscilațiilor de tensiune arterială. Nici Mariam Bostangian, nici Mihai Furtună nu au fost înregistrați printre persoanele care au decedat la mai puțin de 48 de ore de la administrarea vaccinului.”


Vasile Dâncu despre România Idioată. ”Nu ne permitem să fim idioții Europei”

Vasile Dîncu – ”nu ne permitem să fim idioții Europei”

 „Cred că nu ne putem permite multă vreme de acum încolo să fim idioții Europei”, a adăugat Dîncu. PSD a votat împotriva certificatului verde la Senat. Acum după oficializarea mariajului dintre PSD și PNL certificatul verde este necesar și binevenit.

Cum arată în viziunea social-democratului Dâncu România Idoată, cea care l-a votat, cum arată mult peste jumătate din țară, acești idioți care înțeleg că un act medical este ca un act sexual și că el se întâmplă doar consimțit.

Orice abatere de la consimțire constituie faptă penală, domnule Dâncu!

„Ne dorim un certificat verde, dar o variantă poate mai rațională decât cea de la Senat. Cea de la Senat exagera oarecum cu obligativitatea vaccinării. Modul cum a fost definit certificatul verde în țări europene, ca Franța, Germania, sau Italia de exemplu, în care este un pic mai flexibilă obținerea unui certificat verde”, a spus Vasile Dîncu.

Articolul integral aici:

Vasile Dîncu: Certificatul verde este absolut necesar! Nu ne permitem să fim idioții Europei


Orașul liber din Australia – bolile se răspândesc prin oamenii vaccinați

Există un oraș independent, un oraș liber. În Australia această localitate a respins orice fel de autoritate a statului în privința vaccinării și a certificatului verde. Oamenii trăiesc fără să aibă treabă cu vreo boală reală sau inventată și nici nu primesc în comunitatea lor pe cei vaccinați.

Urmăriți videoclipul rezentat de B1TV.


AUR strânge semnături pentru demiterea președintelui Iohannis

Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR), condusa de co-presedintii George Simion si Claudiu Tarziu, a declansat campania “Demite-l pe Klaus Werner Iohannis”.

Formularele pot fi găsite aici: Formularele pentru demiterea lui Iohannis și site-ul josiohannis.ro

AUR cheama romanii sa semneze pentru demiterea lui Iohannis din functia de presedinte. O pot face fie clasic, prin intermediul strangerii de semnaturi in teritoriu, fie online, pe site-ul josiohannis.ro. In paralel, AUR a inceput strangerea de semnaturi din partea parlamentarilor de la celelalte partide in vederea suspendarii lui Klaus Iohannis. Oricum, sansele ca aceasta campanie de demitere sa fie una de succes sunt extrem de mari, avand in vedere valul de antipatie cu care Iohannis se confrunta in randul romanilor.


Inventatorii de boli, Jorg Blech: Orice om sănătos e un posibil pacient, cu condiția să fie făcut să creadă că e bolnav

Jörg Blech (n. 1966) este un jurnalist și autor german, care în anul 2003 a publicat „Inventatorii de boli – manevrele și manipulările industriei farmaceutice”.

De 50 de ani încoace, industria de medicamente Big Pharma a crescut neîntrerupt, făcându-ne să credem că ne vrea binele. Nici vorbă de-așa ceva! Industria de medicamente (și, o dată cu ea, cea a aparaturii de dozaj biologic, a mașinăriilor de diagnostic, a cosmeticelor și a instrumentelor chirurgicale) a făcut din deviza personajului lui Jules Romain laitmotivul său, modificând-o un pic: „Orice om sănătos e un posibil consumator, cu condiția să fie făcut să creadă că e bolnav”. Termenul esențial aici este „consumator”.

Artiolul integral îl puteți citi aici: Principalul argument de vânzare al negustorilor de sănătate este frica


Articol Oficial Media Multitasking

Oficial Media anunță publicarea genului de articol Multitasking. Cititorii vor găsi în paginile ziarului articole cu 4-5 subiecte condensate, uneori pe teme asemănătoare, alteori antagonice. Inteligența românilor se manifestă și prin capacitatea cititorilor noștri de a cuprinde mai multe subiecte deodată. Fiind un act jurnalistic nou, va purta numele de ”Oficial Media Multitasking”.


Citește și:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">