24/09/2020

Aurelian Cotinescu candidează pentru funcția de primar al Municipiului Târgoviște

Conducerea PNL Dâmbovița i-a prezentat astazi într-o conferință de presă, organizată la sediul partidului, pe cei doi candidați pregătiți să intre în bătălia alegerilor locale – Aurelian Cotinescu, pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște și Sorin Ion, aspirant la scaunul de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

Despre Aurelian Cotinescu, președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, a spus că este ”un politician tânăr care a demonstrat într-un an și jumătate că a reușit să relanseze organizația care se afla în derivă, la capitolul oameni și disciplină, și la fel va face și cu municipiul Târgoviște. Nu este normal să ne aflăm la 70 de km de București și să fim în continuare un oraș sărac și cu investiții foarte puține.”

„Am hotărât să candidez pentru funcția de primar al Municipiului Târgoviște, fiind conștient că trebuie să-mi asum și să lupt pentru valorile în care cred: onestitate față de cetățeni, spirit de muncă în folosul cetății și capacitatea de administrare și transformare în cheltuirea banilor publici. E nevoie de transparență în administrația națională și locală. Experiența acumulată mă va ajuta să transform Târgoviștea și administrația târgovișteană, astfel încât orașul nostru să ajungă la potențialul pe care îl merită”, susține președintele PNL Târgoviște.

Câteva dintre obiectivele propuse de către Aurelian Cotinescu în programul electoral:

  • Prevenirea poluării printr-o colaborare activă cu Garda de Mediu, o regândire a spațiilor verzi, dar și o reîmpădurire la nivelul orașului și, nu în ultimul rând, spălarea permanentă a străzilor;
  • Transformarea totală a Administrației;
  • Digitalizarea – o prioritate;
  • Investiții majore în învățământ;
  • Dialogul cu mediul de afaceri;
  • Infrastructura, traficul și parcările – alte teme ce urmează a fi abordate.

De asemenea, Aurelian Cotinescu a mai subliniat faptul că PNL Dâmbovița rămâne deschis discuțiilor cu partenerii politici locali, cu precizarea ca aceștia să fie opozanți ai PSD-ului:

„Putem să coagulăm o echipă profesionistă la nivelul primăriei, care să aducă cu adevărat o altă abordare, astfel încât târgoviștenii să primească lucrul la care au aspirat foarte mult timp. Suntem deschiși discuțiilor cu partenerii politici locali, care sunt opozanți ai PSD-ului și cu care putem crea împreună o forță suficient de mare, astfel încât să învingem PSD-ul cu proiectele și ideile pe care le avem toți, pentru a putea ajuta la transformarea orașului nostru”.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share