26/10/2020

Ion Sorin, PNL Dâmbovița – candidat pentru Consiliul Județean Dâmbovița

PNL Dâmbovița și-a desemnat candidatul la președinția Consiliului Județean Dâmbovița în cadrul conferinței de presă care a avut loc la sediul Organizației județene. Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița, îl descrie pe Sorin Ion, inspector Școlar General și consilier județean, ca pe ”un om despre care nu am auzit nimic de rău, un om apreciat de colegi cât și de profesori, și în urma sondajului realizat de noi, a reieșit că este cel mai bun candidat al nostru pentru această funcție și mai mult decât atât, avem șanse mari să câștigăm Consiliul Județean.”

“Am 53 de ani, am absolvit Facultatea de Matematică, în cadrul Universității din București și  de 30 de ani mă aflu în sistemul de învățământ, moment în care am început să parcurg mai multe trepte profesionale.” spune Sorin Ion.

Acesta susține că are o serie de motive care l-au determinat să accepte această misiune:

  1.  Vârsta, pe care o consideră perfectă, deoarece a dobândit suficientă experiență pe mai multe planuri.
  2. Expertiza în administrația locală, dar și în politică, făcând parte din opoziție, dorindu-si ca în prezent să dobândească și poziția de a conduce dintr-un alt unghi.
  3. Obținerea mai multor proiecte europene, printre care: Bursele ERASMUS pentru profesori, proiecte implementate în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă (POCA) și al Programului Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU).
  4. Poziționarea în sondaje pe locul unui candidat cu șanse reale de câștig, ba chiar cele mai ridicate.

Ion Sorin, consideră că proiectele de care are nevoie județul Dâmbovița sunt evidente, dar acesta alege să puncteze câteva.

  • Necesitatea unei pârtii de Schi în zona Padina-Peștera;
  • Infrastructura rutieră pe zona Pucioasa-Târgoviște, ”deoarece fac naveta și dacă nu plec cu jumătate de oră mai devreme, preiau o coada uriașă”.

De asemenea, candidatul PNL Dâmbovița, susține că nu dorește să fie stăpânul județului – “Trebuie să fie înțeles că președintele Consiliului Județean se află în slujba cetățenilor și nu invers. Îmi doresc să schimb aceasta mentalitate.”

Mai multe detalii in VIDEO:

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share