Aurelian Cotinescu: Cine și ce interes are în problema locurilor de înmormântare din Târgoviște?

Aurelian Cotinescu, președinte PNL Târgoviște și consilier local, a prezentat în conferința de presă de la sediul PNL Dâmbovița, câteva aspecte referitoare la existența locurilor de înhumare din Târgoviște.

Liderul PNL susține că toti târgoviștenii trebuie să știe că această problemă a lipsei locurilor este una falsă, din moment ce, în urmă cu 2-3 ani Primăria Târgoviște a achizițonat un teren de 4000 mp, lângă Cimitirul Central, tocmai pentru a extinde zona destinată locurilor de veci. Acesta dorește să dezmintă știrile apărute în spațiul public, conform cărora liberalii nu își doresc extinderea sau construirea de cimitire noi în orașul Târgoviște.

Redăm declarația integrală din conferința de presă:

”Cine și ce interes are în această problemă și de ce s-au lansat aceste teme false la nivelul Primăriei sau la nivelul mass-mediei din Târgoviște?

Aș vrea să aduc lumină în privința unui subiect care a fost intenționat lansat în spațiul public, într-un mod eronat, chiar tendențios. Este vorba de Cimitirul Târgoviște, cimitirul nou care se putea crea lângă Oțelărie așa cum bine știți.

Trebuie spuse doua lucruri. Ca și consilier liberal, alături de colegii mei liberali, am votat întotdeauna pentru extinderea, sau construirea de cimitire noi în orașul Târgoviște. Iar acum am fost acuzați într-un mod eronat, cu intenția cuiva de a crea senzație și de dezinforma târgoviștenii.

Mai trebuie spus un lucru foarte important pe care puțini târgovișteni îl știu. Acum 2-3 ani de zile, Primăria Târgoviște a cumpărat un teren de 4000 mp lângă Cimitirul central pentru extinderea acestui cimitir. Deci teren pentru cimitir există. Orice târgoviștean trebuie informat că dacă are nevoie de un loc de înmormântare îl poate găsi la Cimitirul central.

Din ceea ce înțeleg eu, în cadrul Primăriei Târgoviște, direcția care se ocupă de cimitire, a informat executivul Primăriei Târgoviște de necesitatea de a demara lucrările de amenajare pentru extinderea Cimitirului Central. Nu înțeleg de ce s-a întârziat atat de mult. Sunt ani de zile de la achiziția acestui teren, timp în care se putea amenaja, astfel încât să nu mai existe această problemă în Târgoviște.

Vă las pe dumneavoastră să speculați, cine și ce interes are în această problemă și de ce s-au lansat aceste teme false la nivelul Primăriei sau la nivelul mass-mediei din Târgoviște.” (Aurelian Cotinescu, președinte PNL Târgoviște și secretar general PNL Dâmbovița)

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share