13/06/2021

Aurelian Cotinescu, o nouă candidatură la conducerea PNL Târgoviște

Pe data de 17 iunie, la ora 18.00, Casa Sindicatelor, vor avea loc alegeri interne în cadrul PNL Târgoviște.

Actualul președinte, Aurelian Cotinescu, își va depune candidatura pentru un nou mandat la conducerea organizației municipale. Acesta a susținut astăzi o conferință de presă, unde a punctat faptul că, ultimii doi ani au adus maturitatea necesară pentru ca următoarele alegeri locale să-i găsească într-o formulă câștigătoare. La eveniment sunt așteptați peste 300 de delegați, membri PNL, pe care Aurelian Cotinescu îi invită să se înscrie în cursa alegerilor interne. Cei doi contracandidați pentru funcția de președinte al PNL Târgoviște vor fi Cătălin Furtună și Alina Milea.

”Sunt invitați toți membri liberali, vor fi alegeri libere, transparente, fiecare membru al PNL poate participa să fie ales sau să aleagă. Îmi depun candidatura pentru un nou mandat de președinte. Am condus această organizație de doi ani. Am alături de mine cea mai mare parte din echipa ultimului an și cred că împreună suntem o echipă unită, puternică. Avem oameni de calitate, care au o bună recunoaștere în societate și buni profesioniști. Cred că suntem într-un moment al maturității noastre ca echipă și datorită luptelor electorale duse până acum, am demonstrat că am devenit cu adevărat o echipă puternică în politica locală.

Am avut competiții multe, electorale, unele care ne-au adus câștig, prezidențialele, europarlamentarele, unde am bătut PSD, dar regretăm că la alegerile lcoale nu am scos un scor suficient de bun. Alegerile locale s-au derulat într-un climat de pandemie, iar asta ne-a costat, primarul în funcție a fost favorizat. De fapt PSD a fost favorizat de situația pandemică. Cred că în acest moment reușim să capitalizăm suficientă simpatie publică. Dacă avem aceeași determinare, vom avea șansa ca în următorii ani de zile să devenim o echipă puternică. Vom mai aduce și oameni noi, ca peste  2-3 ani de zile să câștigăm alegerile locale. Este ceea ce ne dorim. Credem în ceea ce facem și avem oamenii potriviți pentru a îndeplini aceste obiective”, a precizat Aurelian Cotinescu, președinte PNL Târgoviște.

Mai multe subiecte dezbătute astăzi în conferința de presă, pot fi urmărite pe:

PNL Târgoviște, conferință de presă: Aurelian Cotinescu și Adrian Chițescu (video)

Pe lista de candidați, la funcția de prim vicepreședinte s-au înscris Tică Dan Alexandru, inspector școlar și Quintus Niculescu, consilier la Prefectura Dâmbovița.

Iar la vicepreședinți, candidează Lavinia Ionescu – medic, Folea Mădălina – inspector școlar, Diana Diaconu, Sandu Dănuț și Stanciu Marian.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share