Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Este o bucurie că hoții ne ocolesc. Nu-i iertăm, am avut grijă să-i pedepsim

Asist cu bucurie la un fenomen practicat din ce în ce mai des de parveniții politici, aceia care vremelnic s-au cocoțat într-o funcție plătită gras de ei sau de nași, veri, fini, socri. Bursa politică se ferește de noi, hoții ne ocolesc.

hoții ne ocolesc

Îmi spunea deunăzi un amic din administrație care stăpânește un pic de sociologie a comunicării: ”ce vrei, să nu te aștepți să stea în fața voastră, preferă să fie discreți, de teamă că pe lângă acțiunile cotidiene voi le puteți dezgropa și afacerile mafiote.” Și avea perfectă dreptate. Eu personal am urmărit scena politică din peisajul dâmbovițean, din cetatea valahă și mă abțin să îmi sperii deocamdată cititorii.

Dar promit că așa cum am procedat de fiecare dată, să pun umărul ca unul să se piardă în neant- cazul lui Ponta la vremea lui, altul să dea bir cu fugiții – cazul Rovanei, altul în pușcărie – Dragnea. De un an am fost ocupat cu marea fraudă din spatele așa-zisei pandemii, dar aceasta a luat sfârșit și vom avea timp berechet să vă dezvăluim vouă, cititorilor, ce mai învârt pe banii voștri politicienii.

Hoții ne ocolesc

După ce voi trimite după gratii marii eroi din linia întâi -nu eu, ci faptele lor criminale- voi relua rubrica ”Condamnați și condamnabili”, astfel încât cetățenii județului să știe cine cu cine împarte patul, nunta, banii. Cine are afaceri cu administrațiile, care sunt societățile prin care se spală bani de către șefii politici la orice nivel rural, urban, județean, indiferent de culoarea politică.

Unii dintre ei deja se află în atenția DNA și să vă așteptați la mutări dure pe tabla de șah a lui Koveși. Și liberalii și social-democrații trebuie să accepte sacrificări ale capilor mafioți și al unor locotenenți. Este condiția impusă de Koveși și al grupului ei din țară, la schimb cu președinția ”prostănacului” din 2024. Nimic nu este gratis.

Așadar, vorba amicului, ”nu avea pretenția să te primească cu brațele deschise.” Nu nu, nici nu ne dorim asta. Suntem un ziar vertical, un ziar, Oficial Media, care are un motto simplu: FII OM. Însă promitem simpatizanților că dacă politicienii nu ne vor, noi îi vrem. Dar îi vrem acolo unde le este locul. Urmăriți-ne!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share