Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Aurelian Cotinescu: Târgoviștea are nevoie de parcări supraterane-subterane, de un sistem digitalizat, ca în marile orașe

Aurelian Cotinescu, secretar general al PNL Dâmbovița și consilier local, a transmis un mesaj pe pagina de facebook, cu referire la lipsa parcărilor din municipiul Târgoviște și soluțiile pe care liderii liberali le-au propus, dar fără ecou în administrația locală.
Aurelian Cotinescu, declarații:
”𝗧𝗮̂𝗿𝗴𝗼𝘃𝗶𝘀̦𝘁𝗲𝗮 𝗮𝗿𝗲 𝗻𝗲𝘃𝗼𝗶𝗲 𝗱𝗲 𝗽𝗮𝗿𝗰𝗮̆𝗿𝗶 𝘀𝘂𝗽𝗿𝗮𝘁𝗲𝗿𝗮𝗻𝗲-𝘀𝘂𝗯𝘁𝗲𝗿𝗮𝗻𝗲, 𝗱𝗲 𝘂𝗻 𝘀𝗶𝘀𝘁𝗲𝗺 𝗱𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝘁, 𝗰𝗮 𝗶̂𝗻 𝗺𝗮𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗼𝗿𝗮𝘀̦𝗲.
 O să repet această afirmație ori de câte ori este nevoie pentru a se produce o schimbare în bine!
 Situația parcărilor din România este critică, dar unii reușesc să dea lecții.
Potrivit unei analize recente a integratorului de soluții inteligente la cheie- Vegacomp Consulting, 𝗻𝘂𝗺𝗮̆𝗿𝘂𝗹 𝘁𝗼𝘁𝗮𝗹 𝗮𝗹 𝗹𝗼𝗰𝘂𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗽𝗮𝗿𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝗥𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗶𝗮 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗲𝘀𝘁𝗶𝗺𝗮𝘁 𝗹𝗮 𝟭.𝟰𝟬𝟬.𝟳𝟲𝟰, 𝗱𝗮𝗿 𝗮𝘃𝗲𝗺 𝗽𝗲𝘀𝘁𝗲 𝟭𝟬 𝗺𝗶𝗹𝗶𝗼𝗮𝗻𝗲 𝗱𝗲 𝘃𝗲𝗵𝗶𝗰𝘂𝗹𝗲.
Cu toate acestea, avem 10 modele de AȘA DA, 10 orașe cu peste 28.000 de locuri de parcare publice. Târgoviștea nu se numără printre ele!
𝗧𝗶𝗺𝗶𝘀̦𝗼𝗮𝗿𝗮, 𝗕𝗿𝗮𝘀̦𝗼𝘃, 𝗖𝗹𝘂𝗷, 𝗱𝗮𝗿 𝘀̦𝗶 𝗣𝗶𝘁𝗲𝘀̦𝘁𝗶, 𝗖𝗿𝗮𝗶𝗼𝘃𝗮 𝘀̦𝗶 𝗧𝗮̂𝗿𝗴𝘂 𝗠𝘂𝗿𝗲𝘀̦ 𝗮𝘂 𝗿𝗲𝘂𝘀̦𝗶𝘁 𝘀𝗮̆ 𝗼𝗳𝗲𝗿𝗲 𝗮𝗰𝗲𝗮𝘀𝘁𝗮̆ 𝗳𝗮𝗰𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 𝘀̦𝗼𝗳𝗲𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿.
📊Ce mai aflăm din analiză?
✅În 44 orașe din ţară există parcometre la care se poate plăti utilizarea parcării.
✅În 51 orașe se poate plăti taxa de parcare prin ghiseul.ro
✅În 61 de orașe se poate plăti parcarea prin aplicaţie
✅În 60 de orașe se poate plăti parcarea prin SMS
Așa arată normalitatea!
În urmă cu un an, în cadrul Planului de Dezvoltare Urbană, alături de colegii mei, am propus pentru Târgoviște modernizarea parcărilor existente, construirea unor parcări subterane-supraterane și digitalizarea parcărilor cu un sistem de hărți GIS, o hartă digitală unde regăsim mapate totalitatea locurilor de parcare, o aplicație prin care, printr-un simplu SMS să se faca plata parcării.
Propunerea noastră a fost ignorată!”
Distribuie acest articol Oficial Media
Share