Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Carmen Holban: Încurajăm implicarea femeilor în politică. Doar împreună putem schimba lucrurile!

Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița, a participat la întâlnirea Consiliului Executiv al Organizației Femeilor Social-Democrate unde a avut loc ședința de bilanț dar și propunerea unor noi proiecte, printre care și implicarea femeilor în politică, cu precădere în Partidul Social Democrat, unde ”se vor bucura de respect și vor fi sprijinite pentru a-și promova ideile și principiile politice”.

Carmen Holban: Femeile își pun amprenta în mod pozitiv în toate domeniile de activitate

”Tocmai de aceea, încurajăm implicarea doamnelor și domnișoarelor pe toate palierele, în toate județele, municipiile, orașele sau comunele din țară. Este nevoie de noi și știm ce trebuie să facem! Legi și inițiative care au reușit să schimbe viața tuturor au fost promovate de femeile social-democrate, cel mai bun exemplu fiind ministrul Familiei, senatorul Gabriela Firea.
 Am demonstrat că putem și sunt convinsă că, în continuare, ni se vor alătura doamne și domnișoare din toată țara, motivul fiind unul mai mult decât simplu: doar împreună putem schimba lucrurile”, a precizat Carmen Holban.

Carmen Holban: Doamnele și domnișoarele trebuie să fie cât mai prezente în viața publică națională și locală

 ”De asemenea, zi de zi, la conducerea unor instituții publice sau în mediul privat, femeile demonstrează că sunt cel puțin la fel de performante precum colegii lor.
 Este unul dintre motivele pentru care doamnele și domnișoarele trebuie să fie cât mai prezente în viața publică națională și locală, lucru de altfel recunoscut și de domnii din PSD.
 Aceasta a fost una dintre temele dezbătute la întâlnirea Consiliului Executiv al Organizației Femeilor Social-Democrate la care am participat împreună cu președinta OFSD Târgoviște, vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea.
 Totodată, ne-au fost alături președintele PSD, Marcel Ciolacu, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, ministrul Familiei, Gabriela Firea, președintele interimar al OFSD, Doina Fedorovici, și secretarul general al OFSD, Maia Lazăr„, a transmis Carmen Holban, președinte OFSD Dâmbovița.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share