Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

AVEM  MANIFESTUL UMANIST DE TRANSILVANIA

Partidul Umanist Social Liberal este primul partid din România,  care are  un departament dedicat pentru Transilvania

Hotărârea a fost aprobată în umanimitate de membrii Biroului Executiv al PUSL, în ședința care a avut  în aprilie a.c.  la Timișoara 

Lideri centrali ai Partidului Umanist Social Liberal s-au aflat, vineri, la Deva, acolo unde a fost inaugurat noul sediu al filialei judeţene a PUSL. Lavinia Șandru, Simona Allice Man au fost alături de colega Raluca Bugnar.

”Vom candida cu liste proprii şi cu siguranţă,  putem realiza o surpriză mare la alegerile ce vor avea loc anul viitor,  care ne poate asigura un rol determinant în structurile politice care vor guverna România în intervalul 2024 – 2028″, a transmis Lavinia Şandru.

Condus de Raluca Bugnar, acest departament are rolul să sprijine, să dezvolte şi să potenţeze acţiunile filialelor umaniste din cele  zece  judeţe din interiorul arcului carpatic.

„Departamentul pentru Transilvania al PUSL a lansat cu ocazia inaugurării sediului de la Deva şi Manifestul Umanist de Transilvania, revistă a umaniştilor transilvăneni care va apărea lunar şi care va promova valorile umaniste, fiind o pagină scrisă a acelora care îşi propun să cunoască şi să rezolve problemele celor care merită o viaţă cu adevărat liberă şi prosperă, unde trebuie să învăţăm să preţuim viaţa şi munca, să avem curajul de a înfăptui ceea ce ne dorim, să facem alegeri cinstite şi respectate, să iubim acest pământ românesc şi să nu risipim ce am moştenit”, a subliniat  Raluca Bugnar.

Ziarul Manifestul Umanist de Transilvania  se află  sub coordonarea dlui Alexandru  Negoiță,  secretarul  general al PUSL  Hunedoara.

Organizația PUSL Hunedoara este o echipă bine închegată, o echipă puternică și cu scopuri precise, una dintre cele mai active filiale din țară, crede în valorile umaniste, pe care le demonstrează și transpune prin fapte.

 

 

 

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share