Avem nevoie de sprijinul vostru! Noi scriem pentru libertate!

Presa mainstream v-a intoxicat cu manipulări despre cât de apocaliptică este ”răceala” unora. ”Stați în casă, nu vă îmbrățișați, nu mergeți la soare, nu vorbiți, nu vă iubiți!” și pentru toate acestea au primit milioane de euro de la guverne. Viețile voastre au fost distruse de către presa de casă, de către sistemele medicale care nu sunt investigate și date publicității.

Noi, de peste un an, încercăm să supraviețuim, dezvăluindu-vă, în același timp, că totul este un plan de supunere, un plan de globalizare și îngenunchiere a populațiilor lumii.

Noi nu avem bani de la guvern. Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră. Noi nu scriem pentru guverne, nu scriem pentru stăpânii voștri, nu scriem pentru ca voi să rămâneți supuși. Noi scriem pentru libertate și avem nevoie de voi să ne sprijiniți ca să o facem în continuare.

Până nu este prea târziu, cât mai avem o țară, cât mai putem ieși din case, să luptăm împreună contra atrocităților exercitate asupra poporul român! Să nu mai existe oameni legați în spitale, să nu mai existe oameni abandonați! Avem nevoie de donațiile dumneavoastră ca să ținem porțile deschise și să păstrăm țara fără gratii!!!

  1. Scrieți suma apoi alegeți dacă vreți să donați cu paypal sau cu cardul.
  2. Alegeți dacă doriți să repetați lunar această donație.
  3. Trimiteți donația.

[wpedon id=”88835″ align=”center”]

Puteți dona de pe orice cont bancar, cu orice card sau de pe mobil. O puteți face atât în contul curent dar și în contul paypal. Pentru cine nu are un cont paypal, acesta se poate crea în 3 minute pe site-ul oficial PayPal.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share