Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Marcel Ciolacu: Merg la biserică de Înviere. Plătesc amendă, îmi asum!

Marcel Ciolacu spune că nu a lipsit niciodată de la slujba de Înviere şi nu intenţionează să o facă nici în acest an, chiar dacă se discută din ce în ce mai des despre o posibilă carantinare a capitalei în perioada sărbătorilor pascale.

Sunt vaccinat, imi pun masca. Domne, n-am lipsit niciodata de la Inviere, ce vreti? Ma duc la Inviere, va spun de pe acum. Platesc amenda. Este o opinie crestineasca. Eu merg la Biserica! Imi asum acest lucru. Voi merge la Biserică în noaptea de Înviere. Am fost mereu. Îmi iau Lumină. Adică noi românii suntem animale?”, a declarat Marcel Ciolacu la TVR.

 

Marcel Ciolacu anunţă începerea negocierilor pentru o moţiune de cenzură: „Am început negocierile şi cu AUR”

Liderul social-democraţilor a mai declarat că PSD a început negocierile pentru depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva guvernului Cîţu.

„Am inceput (n.r. negocierile) si cu AUR si cu independenti. Nu cred ca minoritatile vor mai sustine mult timp Guvernul. Nu stiu nici UDMR cat va mai sta sa faca parte din acest Guvern.

Astăzi depunem moţiunea pe agricultură. Aţi văzut ce se întâmplă în agricultură. Anul 2020 a fost secetă, nu există despăgubiri pentru secetă, nu există nici acciza la motorină dată pe anul trecut. Ai un an agricol compromis, iar tu nu faci nimic, ministru al Agriculturii, ca să funcţioneze anul 2021. Fermierii au început să fie executaţi de către bănci. Din ce să mai cumpere? Va fi un an compromis”, a declarat Ciolacu.

Anterior, secretarul general PSD Paul Stănescu a spus la Antena 3 că partidul vrea să depună o moțiune de cenzură „mai spre finalul actualei sesiuni parlamentare”.

„Trebuie să ai o majoritate critică. Discutăm cu fiecare parlamentar în parte şi de la minorităţi şi de la partide. În momentul în care ne apropiem cu o masă critică, adică suntem aproape de numărul de voturi ca moţiunea de cenzură să treacă, sigur că vom veni în Parlament cu aşa ceva, pentru că este un atribut al opoziţiei şi putem să facem lucrul acesta”, a declarat Stănescu.

Sursa: RomaniaTV

Citește și:

Titus Corlățean: 20 de ani de mandate prezidențiale și un eșec în ”marea reformă” a României

Marcel Ciolacu: Vreți să ne dăm foc cu benzină în fața Parlamentului?

Diana Iovanovici-Șoșoacă – România. Despre crime, despre criminali, despre dreptate și despre eliberare. 

CJ Dâmbovița: Discuțiile cu primarii dâmbovițeni pe marginea constituirii bugetului de stat pe anul 2021

Deputat Carmen Holban: Industria HORECA, în faliment din cauza politicilor de dreapta din ultimul an

Primarul Târgoviștei, Cristian Stan, îl acuză pe Dragoș Popescu, senator USR, că a adus poliția peste operatorii din HORECA

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share