Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Avocat Piperea: A venit vremea țapilor ispășitori. Dosare penale de maplraxis pentru medici

O spun cu părere de rău, dar a venit vremea țapilor ispășitori. Ex-„eroii din linia întâi” se plâng că deja au făcut potecă la poliție, pentru procese penale de malpraxis. I-am avertizat pe cei din domeniu încă de acum aproape doi ani, din mai 2020, că furia oamenilor va deveni endemică, de nestăvilit, a scris avocatul Gheorghe Piperea pe pagina de facebook:
Mesaj integral:
”Oamenii vor vrea răzbunare, iar primii care le vor deveni ținte vor fi „eroii din linia întâi” și auxiliarii lor.
Nu îi va trage nimeni la răspundere pe Arafat, Tătaru, Rafila, V. Voiculescu, Mihăilă, Orban, Cîțu și, cu atât mai puțin, pe Iohannis, deoarece, surpriză ei au imunitate de răspundere penală (cu unele excepții – dar nu va exista procurorul care să caute și să aplice aceste excepții).
Iată ce le-am scris celor din domeniu, într-o scrisoare deschisă publicată pe feisbuc și preluată de toată presa, inclusiv cea colaboraționistă, în 20 mai 2020:
„Sunteți parte din elita acestei societăți : ați fost mințiți că veți fi plătiți suplimentar pentru eforturile și suferințele îndurate în lupta cu infecția cu c … 19; nu ați fost plătiți pentru că cineva a uitat să declare epidemie la nivel național.
Faceți această nobilă profesie din vocație: ați fost determinați să vă încălcați jurământul lui Hipocrate, să priviți neputincioși cum suferă sau se sting pacienții care nu au afecțiuni atât de importante cât este considerată boala s … – c …-2; prin ordonanță MILITARĂ, ați fost obligați să priviți cum 90% din paturile de spital sunt goale, în timp ce pacienții implorau la porțile spitalului un pic de atenție și considerație medicală.
Aveți familii, datorii la bănci, facturi de achitat: veți fi primii care vor fi chemați să răspundă pentru malpraxis și abandon medical; birocrații în halate albe, managerii de spital (unii de profesie antreprenori de pompe funebre) și politicienii cinici și iresponsabili care v-au supus acestui experiment nazistoid vor face din voi țapii ispășitori în fața furiei maselor de pacienți si asigurați care vor protesta judiciar pentru că au fost prejudiciați medical și psihologic și au fost abandonați.
Așa că vorbiți.
Spuneți ce a fost cu această farsă sinistră. Dați în vileag minciuna, afacerile veroase și cinice, corupția și conflictele de interese din sistem, totul generat de ne-oficial declarata plandemie. Opriți această dictatură medicală care se instalează prin eforturile conjugate ale birocraților în halate albe, ale politicienilor cinici, oportuniști și iresponsabili și ale îmbogățiților din “războiul” cu c…-19.
Avem nevoie să ne rămână niște idoli pe soclu. Niște repere morale sunt necesare acum mai mult decât oricând. Trăim un amurg al zeilor, o criză de încredere în semeni și în valori și principii care va transforma lumea noastră într-un pandemonium – o lume a tuturor demonilor.
Așa că vorbiți.
Nicio captivitate nu e posibilă fără supunerea captivului față de autoritatea ilegitimă. Dar nu toate victimele se îndrăgostesc de răpitor”.

 


Citește și: VIDEO! Mărturii șocante din spitalele groazei. Cum a scăpat cu viață un pacient covid

Marian Coşeri a avut curaj. Să lupte pentru viaţa lui, dintr-un pat al unei secţii ATI Covid, din Arad. Apoi a avut curaj să îşi spună povestea, să facă public felul în care sistemul medical funcţionează în România. Totul a pornit de la o verificare de rutină a unui om sănătos, adus cu salvarea, intrat pe picioarele lui în spital. Mărturiile lui sunt cutremurătoare.


Nimeni nu m-a ascultat, astfel că, în parte, ceea ce se întâmplă este consecința acestei stări de somnambulism indus de bani și de dorința de înavuțire și de mărire temporară.
Nenorocirea este că sistemul medical, și așa vai de el din perspectiva penuriei de personal, se va deșertifica rapid, prin târârea în procese a celor care încă mai profesează și prin fuga din sistem a celor care se tem. Da, medicii colaboraționiști merită ceea ce deja a devenit un curent judiciar răzbunător, dar noi vom fi cei care vom suporta consecințele – un sistem sanitar pe care îl alimentăm de zeci de ani cu contribuțiile noastre financiare, din munca noastră, va intra în colaps, iar noi și ai noștri vom fi fost pe cont propriu, ca în junglă. Pentru asta nu este nimeni vinovat decât establishment-ul politic prostocrat românesc. Sper ca pentru alegerile viitoare oamenii să nu uite și să nu ierte.
PS. Vestea proastă este că procesele penale sunt nimica toată față de partea civilă, de despăgubiri, a malpraxis-ului. Despăgubirile solicitate în aceste procese vor fi de nivelului unui tsunami de 50 de metri înălțime. În cinismul lor nemăsurat, mai mare și mai criminal decât al băncilor, societățile de asigurări vor refuza plata indemnizațiilor pentru daune sau decese cauzate de experimentul medical cu serul magic, precum și indemnizațiile pentru malpraxis, pe motiv medicii care s-au ocupat de c…19 nu aveau polițe pentru acest tip de job, neavând specializarea medicală necesară (chit că Arafat a obligat toată suflarea medicală să se ocupe, la nevoie – iar „nevoia” a fost permanentă – de c…19, chit că cei obligați la așa ceva erau medici de oase sau ginecologi). Totul se va concentra pe personalul medical și pe spitale, din acest motiv”. (Gheorghe Piperea)

Avocat Piperea: Vaccinarea și utilizarea certificatului „verde” ar trebui urgent oprite

Piperea: Cei care refuză înțeparea și sunt dați afară de la serviciu nu vor mai plăti taxe, impozite și contribuții

Golemul, autor Gheorghe Piperea. Acești ”copii țicniți” vor să împlinească visul lui Hitler

Curtea de Apel Bacău a anulat integral toate hotărârile privitoare la starea de alertă, până la nivelul lunii octombrie 2021!

Radiografia completă a celei mai mari înșelătorii din istorie. Fereastra Overton și Diafragma lui Biderman

Radiografia descreieraților. ”O lume nouă plină de mici tirani, retardați emoțional și birocrați îmbuibați.” Dan Pavel.

Spitalele Groazei. Acuzații extrem de grave: „Omoară oamenii pe capete, așa au ordin, să îi lase să moară în chinuri”

Spitalele Groazei: Strigătele de salvare ale unei fete. Nu a mai ieșit vie din Spitalele groazei

Spitalele Groazei: O asistentă a rupt tăcerea. ”Mi s-a spus că oricine era trimis acolo, ieşea numai într-un sac de plastic.”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share