Avram Iancu pornește un val de bine dedicat prietenilor săi cu nevoi speciale din Asociația CONIL

 Eroul Avram Iancu din Petroșani  este din nou în atenția opiniei publice naționale, prin evenimentul de mâine, care va debuta la  București , în fața Bibliotecii Naționale.

Timp de 12 ore, marele sportiv va înota fără oprire, susținând proiectul CONIL –Transformăm orice dizabilitate în abilitate, participant la Swimathon București 2022. Avram Iancu și-a propus ca în valul său de bine dedicat copiilor speciali să adune cât mai mulți oameni frumoși și generoși alături de care să își atingă obiectivul financiar setat în campanie, 5.000 lei.

După ce anul trecut Avram Iancu a înotat în râul Dâmbovița 24 de ore pentru a sprijini copiii speciali, în această miercuri, pe data de 29 iunie, istoria se repetă! Avram Iancu va face cel mai mare val de bine, înotând 12 ore în râul Dâmbovița, dedicând acest gest copiiilor speciali ai Lumii CONIL. Singurul om din lume care a traversat Dunărea înot, de la izvoare la vărsare, fără costum de neopren, va înota chiar de Ziua Internațioanlă a Dunării, 29 iunie, în râul Dâmbovița, în semn de solidaritate și sprijin pentru copiii cu nevoi speciale ai Lumii Conil! Avram Iancu va elibera un mesaj în apele Dâmboviței, un mesaj de la copii pentru copii, care să ajungă până în apele Dunării! La momentul lansării, Avram Iancu va fi susținut de Directorul Bibliotecii Naționale, istoricul Adrian Cioroianu, prezent la eveniment alături de mulți alți colegi bibliotecari, dar și de câțiva dintre copiii beneficiari ai acestui proiect și de membri ai Asociației CONIL.

”Voi fi lansat la apă de către istoricul Adrian Cioroianu, Directorul Bibliotecii Naționale. Râul Dâmbovița devine miercuri locul în care pornesc un val de bine dedicat prietenilor mei, copiii cu nevoi speciale din Asociația CONIL.  Timp de 12 ore, voi înota fără oprire, susținând proiectul CONIL –Transformăm orice dizabilitate în abilitate, participând la Swimathon București 2022. Mi-am propus ca în valul de bine dedicat copiilor speciali să adun cât mai mulți oameni frumoși și generoși alături de care să ating obiectivul financiar setat în campanie, 5.000 lei. N-aș fi acceptat provocarea dacă n-aș fi tată a  trei  copii. Ca părinte știu ce însemnă cheltuielile necesare unor copii sănătoși. Nici nu vreau să-mi imaginez greutățile pe care le întâmpină părinții a căror copii au probleme de sănătate. Așadar… Între orele 9:00-21:00, mă voi afla într-o competiție cu mine însumi, în fața dorinței de a ajuta Asociația CONIL să strângă fondurile necesare pentru ca un număr impresionant de 100 de copii cu nevoi speciale să poată beneficia de programe gratuite de recuperare prin artă, sport, muzică și digitalizare.  Nu puteam să aleg un loc mai bun pentru a-mi începe aventura caritabilă, întrucât startul se va da chiar în fața Bibliotecii Naționale, acest Templu al cunoașterii, unde voi fi încurajat și de colegii mei de breaslă, bibliotecarii.  Vă așteptăm și pe voi în număr cât mai mare în fața Bibliotecii Naționale, miercuri, 29 iunie, de la ora 9:00. Sprijinul vostru îmi va da forța și determinarea de care am nevoie pentru a duce la bun sfârșit această misiune grea de a înota fără costum de neopren. Susținerea morală din partea ta înseamnă enorm, însă te poți implica și mai mult! Poți fi parte din acest val de bine dedicat unor micuți speciali, printr-o donație directă accesând linkul: https://swimathonbucuresti.ro/echipa/avram-iancu ” a transmis campionul din Valea Jiului.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share