16/01/2021

BABEL F.A.S.T. – Program 2 iunie

IMG_3226

Vara a debutat la Targoviste cu o suita de manifestari cultural-artistice si sportive, astfel incat ieri, 1 iunie, orasul arata ca un furnicar. Pe langa atractiile obisnuite din resedinta judetului, de asta data s-au adaugat reprezentatiile din cadrul Festivalului BABEL, trupele de dans sportiv si artistic gazduite in Parcul Chindia de catre Primaria Municipiului Targoviste si antrenamentele Lupilor Albi in vederea realizarii Festivalului Medieval Dracula.

Oficial Media va va prezenta activitatile cultural artistice din fiecare zi, precum si programul Festivalului BABEL, in acesta din urma survenind uneori modificari independente de vointa organizatorilor.

„Cea mai importantă dintre ele este aceea că Teatrul MASCA nu mai poate să ne fie alături în acest an, motiv pentru care reprezentația din data de 2 Iunie de la ora 18:00 va fi înlocuită cu un spectacol al Asociației pe Picioroange din Sibiu, în aceeași locație – Scena de la Primărie.” ne informeaza Mircea Laslo – PR Teatrul Tony Bulandra
IMG_3221
Aseara aproape de miezul noptii inca se mai lucra la montarea in siguranta a scenei din centrul orasului. Dar iata programul complet pentru ziua de 2 iunie:

10.00 – 12.00 – Sala Oglinzi: ATELIER teatral susținut de Scott JOHNSTON, Scoția

10.00 – 11.00 – Scena în aer liber Primărie – CEI TREI PURCELUȘI – Teatrul Municipal Tony Bulandra Târgoviște

11.00 – Scena în aer liber Primărie – JOCURI INTERACTIVE / ANIMAȚII COPII

16.00 – SALA MARE a Teatrului Tony Bulandra: PETER PAN – Teatrul Ciufulici Ploiești (spectacol pentru copii)

18.00 – Scena în aer liber Primărie: ASOCIAȚIA PE PICIOROANGE SIBIU – spectacol pentru copii

19.00 – Scena în aer liber Primărie: CONCERT MUZICĂ TEATRU ȘI FILM – XVENTURE Orchestra & Friends (Liceul de Arte Bălașa Doamna Târgoviște)

20.00 – SALA MARE a Teatrului Tony Bulandra: ARLECCHINO, ARIANNA E IL MINOTAURO – Teatrul PANTAKIN DI VENEZIA, Italia (spectacol de Commedia dell’Arte)

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share