Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Babel Fast, program 5 iunie 2023: Parada Babel, spectacole din Kazahstan și Italia, concert Mircea Baniciu

Babel Fast, program 5 iunie 2023:

ora 11:00 Întâlnirile Babel, Q&A (actori, presă, invitați; deschise publicului) Moderator Sanda Vișan – Foaier TTB, 1h 30min
Artiștii care au jucat în ziua precedentă răspund la întrebările moderatoarei și ale publicului despre spectacole.

11:00 – 13:45 Workshop, Dumitru Acriș, De la text la acțiune, de la acțiune la formă – Sala Oglinzilor;
Workshop-ul a fost conceput de actorul și regizorul Dumitru Acriș ca un antrenament de trei ședințe ce au la bază traiectoria de la litera scrisă la corpul în mișcare, până la reprezentarea scenică.

ora 18:00 DISPARIȚII – Teatrul Sava Ognyanov Ruse, Bulgaria – Sala Mare a TTB, 1h 45min
Dispariții, spectacol bazat pe piesa omonimă a promițătoarei tinere autoare române Elise WIlk, este o poveste despre speranță, disperare, sacrificii, iubire, ură şi iertare. Decizii impuse, oameni forțați să-şi părăsească țara, relații familial frânte, totul se petrece în trei perioade diferite: războiul, revoluția, intrarea în Uniunea Europeană.

ora 20:00 KOZY KORPESH – Bayan Sulu – Teatrul Regional Zhambyl, Kazahstan – Casa Sindicatelor, 1h 30min
Spectacolul se bazează pe textul ,,Kozy – Korpesh Bayan sulu”, scris de Gabit Musirepov, un scriitor popular din Kazahstan. Prin această montare publicul va cunoaşte conținutul acestei unice opere clasice, care reprezintă începutul literaturii kazace.

ora 19:45 PHOENIX. Har.Jar. – Lansare de carte, Cinematograf Independența

ora 20:00 PHOENIX. Har.Jar. – Film documentar – Cinematograf Independența, 1h 45min
PHOENIX. Har.Jar. – o carte și un film despre membrii formației din perioada dinaintea plecării din țară din 1977 și momentele importante din cronologia tumultuoasă a trupei, de la primele apariții din 1962 până în prezent.
Textele prezentate în carte conțin transcrierea integrală a interviurilor realizate de Cornel Mihalache şi Claudia Nedelcu Duca în studiourile TVR şi în alte locații din țară şi străinătate.

Parada BABEL are loc la ora 21:15 pe traseul: Parcul Chindia( Teatrul de Vară) – Calea Domnească – Bulevardul Mircea cel Bătrân – Bulevardul Carol I – Teatrul Tony Bulandra.

ora 21:45 Concert Mircea Baniciu, acompaniat de Vlady Cnejevici și Teo Boar Cinematograf Independența, 1h

MIRCEA BANICIU împreună cu Vlady Cnejevici și Teo Boar, membrii ai trupelor, PASĂREA COLIBRI, Mircea Baniciu & Band și Pacifica, vor cânta și vor încânta publicul târgoviștean.

ora 21:30 VOTE FOR – Eccentrici Dadaro, Italia – Piața Mihai Viteazul, 1h

Eccentrici Dadaro, din Milano – Italia, aduce la Târgoviște, spectacolul VOTE FOR o reprezentație care va reuși nu doar să amuze, ci și să emoționeze publicul, prin subiectul serios abordat într-o manieră unică.

23:00 Clubul Festivalului – Berăria Vlad Țepeș

Vă așteptăm cu gânduri bune!!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share