Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Barna: Îi invit pe președintele Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă la o dezbatere despre ce fel de Românie ne dorim

Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale, și-a prezentat programul de Președinte la Ploiești. În cadrul unei conferințe de presă, acesta i-a invitat pe președintele Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă la o dezbatere despre parcursul României.

Dan Barna

“Îi invit pe președintele Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă la o dezbatere despre ce fel de Românie ne dorim. O dezbatere cinstită, în fața cetățenilor, care să aibă loc înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale.”

Renew Europe – Bruxelles – Află ce s-a întâmplat

USR PLUS

Candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale a declarat că principalele sale obiective, în calitate de Președinte al României, sunt: reforma constituțională, investiția în educație și sănătate, și dezvoltarea infrastructurii.

“România are nevoie de o schimbare fundamentală azi. Prima măsură pe care o voi lua în calitate de Peședinte este modificarea Constituției pentru a-i da mai multă putere Președintelui în soluționarea crizelor politice și un rol mai activ în planificarea bugetului țării. Obiective urmate de introducerea în Constituție a inițiativei civice “Fără Penali în funcții publice” și alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

Barna: Educație 6% din PIB

Pe partea de educație propun alocarea a 6% din PIB. Mai mult, a venit vremea să unim toate provinciile istorice prin autostrăzi, fiindcă dezvoltarea vine odată cu infrastructura mare.”, a conchis Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale.

Ce le-a transmis Barna sibienilor? Află aici!

În perioada 11 octombrie – 7 noiembrie, Dan Barna va merge prin țară pentru a-și face cunoscut proiectul pentru Președinția României.

Dan Barna președinte este cea mai bună garanție că lucrurile pentru care noi am ieșit în stradă pot deveni realitate. E vorba de independența justiției, transparență în cheltuirea banului public, reforma administrației publice, finalizarea autostrazilor, Fără Penali în Funcții Publice, spitale curate si școli mai bune.

Mai multe pe pagina Dan Barna Președinte 

Citește și:

Dan Barna în Târgoviște: Alianța USR PLUS a reușit să schimbe parola în Dâmbovița

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">