16/10/2021

Bătut cu bestialitate de un polițist. Opriți măsurile aberante până nu ne omorâm români cu români! Filmare de la balcon

Un bărbat este bătut cu bestialitate de un polițist pe motiv că se deplasa la ora 22:00 fără declarație pe propria răspundere. În imaginile filmate de la un balcon se vede cum un polițist snopește în bătaie un bărbat lovindu-l violent în zona feței, de nenumărate ori.

Batut de politist

Poliția Capitalei a emis un comunicat în care arată că incidentul a avut loc în București, iar polițistul violent va fi cercetat.  La un moment dat, apare un alt polițist, care îl oprește pe colegul său violent.

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, vă facem cunoscut faptul în noaptea de 7/8 aprilie, doi bărbați au fost opriți de către un echipaj al Secției 9 Poliție, în vederea legitimării și verificării documentelor prevazute de Ordonanțele Militare. Bărbații au refuzat legitimarea și au fost conduși la subunitatea de poliție, unde au fost sancționați contravențional, fiecare, cu suma de 200 lei, conform prevederilor Legii nr 61/1991, precum și cu suma de 10.000 lei având în vedere că nu dețineau documentele prevazute de Ordonanțele Militare.

Cu privire la modul în care a acționat polițistul, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat cercetări prin structura de control intern, urmând a fi dispuse măsuri legale”, se arată în comunicatul Poliției.

Bărbat bătut de polițist, cu bestialitate

Incidentul a creat panică pe social-media și oamenii sunt bulversați de scăparea de sub control a polițistului și își pun întrebări față de sănătatea mintală a acestuia. Se comentează și referitor la starea de urgență care a creat o nebunie generalizată în rândul maselor.

Așa ceva, într-o seară de primăvară dinaintea Paștelui, nu s-ar fi întâmplat niciodată dacă aceste interdicții nu ar fi decretate de către guvernul Orban.

Peste o mie de comentarii care dezprobă comportamentul polițistului, cetățeni care consideră că acesta nu are ce să caute în poliție.

****** Astfel de imagini trebuiesc atașate și folosite ca material didactic pentru educație elevilor în școlile de poliție române.
Este o rușine la adresa societății civile și a întregii instituții .
Pentru acele persoane se putea aplica sancțiuni în baza legii și nu prin violență.
Se pare că la revoluție s a murit deaba…
Astfel de scursuri ale societății trebuie sa dispară din acesta structură!
******** Astfel de indivizi ar trebui sancționați dur prin pedepse cu închisoarea pe bune,anularea dreptului la pensie de serviciu si de a mai lucra vreodata la stat,etc.Dupa ce vor fi sancționați vreo 20-30 se vor gândi de două ori.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share