Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Victor Ponta: De ce mai menținem starea de urgență??

Previziuni sumbre făcute de președintele Pro România, Victor Ponta. Fostul Prim-ministru al României crede că țara se va îndrepta spre colaps financiar din cauza proastei gestionări a situației din partea Guvernului Orban.


Medic și publicist Claus Kohnlein, autorul cărții ”NEBUNIA VIRUSURILOR”: Nu coronavirus ucide, PRIMEJDIA O REPREZINTĂ TESTELE DE LABORATOR


Vești bune pentru Europa. Unele țări de la 15 aprilie, renunță la izolare


Victor Ponta: „2 milioane de șomeri”

Momentan, la doar o lună de la izbucnirea epidemiei de coronavirus din România, țara noastră a înregistrat deja aproape 1.3 milioane de persoane care au intrat în șomaj tehnic. Victor Ponta a dezvăluit că această cifră în realitate va depăși 2 milioane în curând.

2 milioane de oameni care nu vor mai avea bani de mâncare și vor fi nevoiți să recurgă la gesturi extreme pentru a supraviețui.

Guvernul a avut ghinion că primele focare au fost la Suceava și Arad unde managerii erau numiți de PNL, așa s-a ținut capacul pe oală o perioadă. Dacă erau județe PSD dădea de pământ cu ei. Au fost de la PNL, i-au acoperit.

Tot îl auzim pe domnul președinte că tot spune ce lucruri extraordinare a făcut Guvernul ăsta. Ce a făcut, domnule? Am pierdut săptămâni bune. Ne organizăm cam târziu. De ce mai menținem starea de urgență?

Problema reală va fi când numărul de celor care au nevoie de ventilatoare va depăși capacitatea României.

Eu știu din experiență proprie cât de rău fac tăierile de salarii, există un alt tratament pentru criza economică. Să nu sufere cei amărăți, dimpotrivă. Faptul că cei de la Guvern vorbesc despre austeritate ne arată că n-au învățat nimic.

Atenție! Avem, probabil, 2 milioane de oameni care mai trăiesc din ce au mai avut.

Vor avea de ales între a muri de foame în casă și să facă ce? Trebuie să vorbim despre un venit minim garantat pentru toți locuitorii acestei țări, să dea bani Guvernul. Altfel, oamenii ies din casă să fure sau să omoare.

România e singura țară unde oamenii sunt nevoiți să plătească cheltuieli, în condițiile în care nu au bani de mâncare. În Europa s-au adoptat legi care spun că aceste cheltuieli se amână, România e singura țară unde nu se aplică pentru că PNL a atacat-o la CCR, a explicat Ponta la România TV.

fanatik.ro


Marilena Rotaru, scrisoare deschisă către Coronavirus


EXPERȚII despre COVID: autodistrugere și sinucidere colectivă pe baza unei fantome


Marcel Pușcaș: Eu încurajez lumea să iasă. Oamenii pot ieși fără declarație oriunde și oricând


Vești bune pentru Europa. Unele țări de la 15 aprilie, renunță la izolare

Distribuie acest articol Oficial Media
Share