Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Bine ca nu a fost batut cand se afla cu Ponta!

matteo-renziProtestatarii, membri ai sindicatelor, s-au adunat vineri în faţa uzinei din Monza a companiei de telecomunicaţii Alcatel-Lucent, scandând „Ne opunem disponibilizărilor!” şi „Impozitaţi bogaţii!”. Aici Renzi a tinut un discurs in care a vorbit despre investitiile „cruciale” in tehnologie.

În momentul venirii premierului Renzi, protestatarii au atacat cu ouă maşina acestuia. Renzi nu a fost rănit în incidente.

Este a doua oară în ultimele zile când maşina premierului de centru-stânga Matteo Renzi este atacată cu ouă de protestatari nemulţumiţi de un proiect legislativ care facilitează disponibilizările. În cursul zilei de luni, maşina premierului Italiei a fost atacată cu ouă la Brescia.
10805001_10204316695410337_607075991_nManifestantii aveau pancarte pe care erau scrise mesaje de genul „Fara concedieri nedrepte” si „Taxe pentru bogati, joburi pentru toata lumea”.Se pare ca premierul nu a fost atins de niciun ou, intrucat s-a strecurat in cladire pe o usa laterala.

Sindicatele din Franta sunt revoltate de o reforma pe care o planuieste Guvernul italian in domeniul muncii, ce le-ar permite companiilor sa angajeze oameni mai usor, dar si sa ii dea afara la fel de usor.

Sa nu uitam ca Matteo Renzi, premierul Italiei şi-a afirmat susţinerea pentru Victor Ponta, candidat la funcţia de preşedinte al României.ponta_renzi_22495900

„Sunt sigur că Victor Ponta va fi capabil să facă ţara dumneavoastră cunoscută. Cred într-un cuvânt, prietenie. Cred că este un cuvânt important. Atunci când unul dintre noi face ceva pentru a schimba propria ţară, sau Europa, atunci poate spune că politica este un cuvânt frumos. Şi eu mă aflu pentru asta aici” a conchis Matteo Renzi, invitat la Sinteza zilei, joi seara.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin