Un tânăr în vârstă de 19 ani din localitatea Oprișenești, județul Brăila, s-a spânzurat de o grindă în curtea părinților săi. Băiatul, medaliat la campionatele naționale de culturism, nu a putut participa alături de colegii lui la examenul de Bacalaureat pentru că era corigent la Geografie.

Prof. dr. psihiatru Aurel Romila – „90% din oamenii cu care intru în contact sunt profund nefericiţi. Şi-au pierdut valorile de bine, frumos, adevăr şi dreptate”

Trupul fără viață a fost găsit de mama tânărul. Băiatul nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să își explice gestul necugetat. Cadavrul a fost transportat la Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

„La data de 26 iunie a.c., în jurul orei 19:15, Poliția Orașului Ianca au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că o persoană s-ar fi spânzurat. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă, în localitatea Oprisenești, în curtea unui imobil fiind găsit un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Brăila, fără a prezenta urme de violență. Un echipaj al ambulantei a intervenit la fața locului, declarând decesul tânărului în cauză. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, potrivit unui comunicat al IPJ Brăila.

Rudele susțin că profesorul de Geografie nu l-ar fi lăsat să treacă pentru că nu era sigur că va scoate nota șase la Bacalaureat. Din cauza corigenței, tânărul cuminte și emotiv, ar fi cedat psihic. Bogdan visa să devină polițist și se pregătise în special la materiile ce îi erau necesare la Academia de Poliție.

Un tânăr, sportiv de performanță, s-a sinucis pentru că nu a putut da Bacalaureatul

Antrenorul clubului clubul de culturism din Ianca, unde activa Bogdan, s-a declarat șocat de vestea primită. Cu greu și-a găsit cuvintele să vorbească despre fostul său elev. El a precizat că tânărul se afla într-o pauză și nu a mai trecut pe la sală de aproximativ două luni.

”Degeaba ai totul, dacă nu ai parte de iubire”. Diana, medic rezident de 26 de ani, s-a stins după ce a băut un litru de antigel

Am sperat că această veste să nu fie adevărată. Am fost dărâmat! De două luni nu a mai venit la sală… L-am avut la performanță. Un băiat cuminte și respectuos, dedicat sportului. Era un sportiv serios, cu un genetic foarte bun”, a declarat pentru publicația debraila.ro antrenorul Daniel Dumitrescu de la clubul de culturism din Ianca, unde activa Bogdan.

Bogdan a participat în 2020 la Campionatele naţionale de culturism şi fitness din partea Dumi Gym Ianca. În cadrul competiției, a câștigat medalia de bronz la juniori mici, categoria de greutate 60 kg.

sursa: evz.ro