Brand românesc nominalizat la „Cea mai bună identitate vizuală pentru sectorul public”

Brandul INUNDATII.RO este nominalizat la categoria „Cea mai bună identitate vizuală pentru sectorul public”, în cadrul concursului The Transform Awards Europe https://www.transformmagazine.net/awards/europe
Juriul care analizează propunerile este format din experți care activează într-o multitudine de sectoare de activitate, punctând experiența și cunoștințele din branding, marketing, comunicare corporativă și publicitate.
Concursul este un eveniment de prestigiu în Europa,  iar faptul că brandul INUNDATII.RO se află pe lista de premiere  și  confirmă că eforturile echipei proiectului RO-FLOODS reprezintă un etalon de profesionalism.
Proiectul RO-FLOODS, implementat de  Ministerul Mediului, Apele Române și asistența World Bank România  a adus printre cei mai buni experți din lume și din România care lucrează împreună cu specialiștii MMAP, ANAR și ai INHGA la cel mai amplu program dedicat managementului riscului la inundații în țara noastră prin care,  se vor îmbunătăți Planurile de Mangement al Riscului la Inundații, Hărțile de Hazard și de Risc la Inundații și vor fi propuse îmbunătățiri legislative, tehnice și normative. De asemenea, vor fi regândite soluțiile de protejare la inundații a populației, bunurilor și mediului, inclusiv prin măsuri cu impact redus asupra mediului și, nu în ultimul rând, se va asigura noul ciclu de raportare la Comisia Europeana a obligațiilor ce ne revin conform Directivei „Inundații”.
https://youtu.be/j3YNhHTC0Ms
 Decernarea premiilor care va avea loc astăzi,  pe 30 martie,   la  Londra.
Site-ul este dezvoltat în cadrul proiectului „Întărirea capacității publice centrale în domeniul apelor în scopul implementării etapelor 2 și 3 ale ciclului II al Directivei Inundații 2007/60/CE -SIPOCA 734.
Inundațiile sunt un fenomen natural, totuși, acestea pot lua vieți omenești și provoacă pagube de sute de milioane anual. Digurile, barajele și alte măsuri de protecție ajută să ne menținem în siguranță, dar este nevoie ca fiecare locuitor al României să fie bine informat și pregătit. Gestionarea eficientă a inundațiilor necesită colaborarea instituțiilor publice, a sectorului privat și a societății civile.
Știați că?
Inundațiile costa în medie,  140 de milioane de euro pe an pentru economia românească?
Prin patrimoniul administrat de Administrația Națională Apele Române, Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare și Hidroelectrica SA, reprezentat de lucrările hidrotehnice existente la ora actuală în România, precum și măsurile operative întreprinse în timpul inundațiior, anual, sunt evitate pagube potențiale în valoare de peste un miliard de euro?
Numai inundațiile anuale de pe Dunăre ar  putea produce pagube mai mari de 300 mil euro, dacă nu ar exista diguri și sisteme de desecare/drenaj?
https://youtu.be/83cAdHscpNk
Distribuie acest articol Oficial Media
Share