Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Camera de Comerț Dâmbovița, conferință – Insolvența partenerilor de afaceri. Cum o gestionăm în contextul economic actual?

Camera de Comerț, Industrie și Agricultura Dâmbovița în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României și SCA Piperea și Asociații, vă invită la conferința: Insolvența partenerilor de afaceri. Cum o gestionăm în contextul economic actual?

Dificultatea financiară și insolvența fac parte din viața companiilor. De această dată abordăm problema și din perspective creditorului, a celui care este afectat de insolvența partenerului său de afaceri. Prezentăm idei și măsuri de limitarea expunerii înainte de intrarea în insolvență a partenerului, sintetizăm drepturi și obligații ale creditorilor odată cu deschiderea procedurii, dintr-o perspectivă practică și bazându-ne pe experiența noastra, în domeniul insolvenței, acumulată în peste 20 de ani și din derularea a peste 1000 de dosare/cazuri.

           O echipă de specialiști în acest domeniu: Gheorghe Piperea, partener coordonator Piperea&Asociații și RomInsolv SPRL;  Mircea Deaconu, partener RomInsolv SPRL; Florian Mateiță, partener RomInsolv SPRL; Cătălina Tașcă, avocat senior SCPA Piperea și Asociații și

Gabriel Ciocă, avocat GCA INSOLVENȚĂ SPRL, vă va îndruma cum să identificați și fixați soluții, într-o manieră simplă, comprehensivă, ușor de utilizat, atât de către comercianți, cât și de către instituțiile creditoare, autorități și instanțe.           

Aria tematică a conferinței:

✔️Există beneficii ale insolvenței?

✔️Ce este insolvența și cum afectează debitorul și creditorii?

✔️Scopul legii, efectele deschiderii procedurii din perspectivele creditorului;

✔️Contracte pre- și post- insolvență;

✔️Sacrificiile impuse de insolvență.

Data evenimentului: 𝟏𝟓 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑

Ora evenimentului: 𝟏𝟒:𝟎𝟎 – 𝟏𝟕:𝟎𝟎

📌 CaleaCâmpulung, nr.6A, Târgoviște

 

𝐓𝐚𝐱𝐚̆ 𝐝𝐞𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐫𝐞:

𝟏𝟓𝟎𝐥𝐞𝐢 +𝐓𝐕𝐀 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐦𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢 𝐂𝐂𝐈𝐀𝐃𝐛

𝟐𝟎𝟎𝐥𝐞𝐢 + 𝐓𝐕𝐀 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐧𝐞𝐦𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢

𝐑𝐞𝐳𝐞𝐫𝐯𝐚̆ 𝐮𝐧 𝐥𝐨𝐜:

📞𝟎𝟕𝟓𝟏𝟏𝟓𝟑𝟕𝟎𝟖

✉𝐢𝐧𝐟𝐨@𝐜𝐜𝐢𝐚𝐝𝐛.𝐫𝐨

*Locurile sunt limitate!

Comunicat de presă Camera de Comerț Dâmbovița

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share