Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Campania electorală a PNL: forme fără fond, copierea unor idei ale PSD

În ultima perioadă, în spaţiul public şi-au făcut apariţia personaje politice care se înscriu în cel puţin două tipologii: „mimoză” şi „Zeus”!

În prima categorie se înscriu reprezentanţii PNL Dâmboviţa, care, în spatele unor subiecte pe care au susţinut că le vor trata doar prin prisma intereselor dâmboviţenilor şi fără atacuri nefondate, mai strecoară diverse informaţii, ori false, ori în necunoştinţă de cauză.

Astfel, pornind de la „realizarea de proiecte coerente, realiste și transparente, în interesul cetățenilor, nu al grupărilor subterane de deturnare a banului public”, liberalii dâmboviţeni ar trebui să lămurească următoarele aspecte:

1)     Dacă Ludovic Orban a vorbit în timpul pandemiei cu patroana firmei implicate în scandalul de corupție de la UNIFARM.

2)     Dacă Orban confirmă sau infirmă informațiile apărute în presă cu privire la presiunile sale asupra directorului UNIFARM.

3)     Dacă Iohannis a fost informat în prealabil de faptele de corupție de la UNIFARM.

4)     Dacă DA, de ce l-a protejat pe Orban, dacă NU, ce măsuri a luat în fața vulnerabilizării statului român, în condițiile în care serviciile nu au putut detecta o afacere de corupție atât de amplă.

Reamintim faptul că procurorii DNA au deschis un dosar penal și l-au pus sub control judiciar pe șeful companiei de stat Unifarm, Eugen Adrian Ionel, sub acuzaţia că ar fi cerut mită 760.000 de euro, în martie, pentru a înlesni achiziția de măști și combinezoane, deși măștile erau neconforme.  Asta dacă vorbim de „grupări subterane”!

Conferință de presă PSD Dâmbovița – Costin Cozma, purtător de cuvânt:

În ceea ce priveşte campania electorală în care PNL deja a intrat, aceasta se înscrie în logica liberală: forme fără fond, copierea unor idei ale PSD care deja sunt puse în practică şi care au succes şi idei fără a avea legătură cu realităţile judeţului.

Promisiunile liberalilor dâmboviţeni sunt doar proiecţii a ceea ce gândesc şefii de la Bucureşti, nicidecum iniţiative luate în urma unei analize serioase a ceea ce doresc dâmboviţenii.

Din saga „vom face, vom concepe, vom analiza”, liberalii dovedesc, încă o dată, că cei patru ani petrecuţi în diferite funcţii pe care au fost aleşi au trecut pe lângă ei fără să înţeleagă nimic din ceea ce se întâmplă în judeţul nostru.

Prezentarea unor proiecte gândite de oricine altcineva în afară de dâmboviţeni, arată dezinteresul total al liberalilor faţă de acest judeţ şi, mai mult decât atât, că nu au o strategie proprie aplicată pe nevoile şi grijile dâmboviţenilor.

Între timp, primarii PSD Dâmbovița ridică școli, grădinițe și dispensare, asfaltează și modernizează zeci de kilometri de drumuri județene și comunale, realizează kilometri întregi de rețele de apă și gaze, betonează șanțuri și construiesc poduri și podețe, fac parcuri noi și spații de joacă pentru copii, locuri de relaxare și mișcare pentru bunicii noștri!

Purtător de cuvânt PSD Dâmboviţa,

Costin Cozma

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">