04/12/2021

Campanie de conștientizare a populației privind vulnerabilitatea motocicliștilor în trafic

În urmă cu puțin timp în parcarea de la poalele Cetății Devei au putut fi văzuți mai mulți motocicliști în cadrul unei campanii de constientizare a motocicliștilor în trafic, aflată la ediția II a și întitulată „Atenție la motocicliști”. Aceasta a fost adresată către toți participanții la trafic având ca scop responsabilizarea tuturor persoanelor implicate direct și indirect în cadrul acestor activități (șoferi, pietoni, etc.). Pe lângă acestea am dorit să transmitem un mesaj de atenționare cu privire la vulnerabilitatea motocicliștilor în trafic dar nu în ultimul rând reducerea numărului de accidente care se produc in trafic.

Spre surprinderea noastra feed-back-ul primit din partea participanților a fost unul pozitiv. Aceștia au apreciat efortul depus pentru a susține acest eveniment, fiind foarte disciplinați în cadrul paradei moto dar și pe parcursul evenimentului respectând regulile impuse de organizatori și guvern. Câștigatorii tombolei au fost fericiți datorită faptului că 50% din participanți au beneficiat de un premiu.

Turul motocicliștilor s-a desfășurat pe următorul traseu: Piața Cetății – Strada Valeriu Braniște – Strada Horea – Bulevardul Decebal – Bulevardul Iuliu Maniu – Bulevardul 1 Decembrie 1918 – Bulevardul 22 Decembrie – Shopping City Deva, cu respectarea regulilor de circulație.

Punctul final al campaniei a fost la Club House Dark Ravens din localitatea Cristur, unde aceștia au fost așteptați de gazde cu diverse merinde, un stand cu obiecte de artă, realizate manual din diferite piese reciclate, dar și cadouri din partea organizatorilor care au adus mulțumiri  tuturor celor prezenți dar și partenerilor care au ajutat la desfășurarea evenimentului, campania având un real succes.

Această campanie anti-accidente a fost inițiată de A.C.S. Kermit Racing Deva în parteneriat cu Primăria municipiului de la poalele cetății.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share