20/04/2021

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE 10Km – FINALA pentru Seniori, Seniori U23 și Juniori 1

Federația Română de Atletism împreună cu Asociația Județeană de Atletism Timiș cu sprijinul Direcției Județene pentru Tineret și Sport Timiș și Casa de Cultură a Timișoarei organizează în Timișoara la data de 04.04.2021 începând cu ora 10:00, CAMPIONATUL NAȚIONAL DE 10 Km – Finala pentru Seniori, Seniori U23 și Juniori 1 (competiție planificată în calendarul FRA), pe un traseu de 2,5 km, special amenajat pe itinerarul B-dul Vasile Pîrvan – Pasajul Michelangelo – B-dul Corneliu Coposu – Retur.

Persoană de contact: Staicu Ștefan Sorin, tel: 0761327181 – Președintele Asociației Județene de Atletism Timiș.

Pentru buna desfășurare a acestei competiții majore de atletism desfășurată pentru prima data în orașul de pe Bega, se va interzice accesul circulației în intervalul orar 08:30-13:00 pe următoarele segmente de drum:

  • Traseul competiției B-dul Vasile Pîrvan – Pasajul Michelangelo (sub) – B-dul Corneliu Coposu – Retur;
  • De pe B-dul Mihai Viteazul către B-dul Vasile Pîrvan;
  • De pe strada Traian Lalescu către B-dul Vasile Pîrvan;
  • De pe strada Michelangelo către B-dul Vasile Pîrvan;
  • De pe strada Johan Heinrich Pestalozzi către B-dul Corneliu Coposu.

***Anexez la acest comunicat schema traseului cu locurile unde va fi restricționat accesul vehiculelor pe timpu desfășurării competiției.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE 10 Km se desfășoară pentru prima data la Timișoara deoarece până acum s-a desfășurat numai în București. Această onoare de a organiza această competiție în orașul nostru vine după o muncă titanică a Asociație Județene de Atletism Timiș cu F.R.A care au reușit în octombrie 2020 să organizeze Campionatul Național de Cros pentru Seniori, Seniori U23 și Juniori I în comuna Giroc Județul Timiș fiind singura comună din România în care s-a organizat un Campionat Național. În noiembrie 2020 FRA și AJA Timiș reușesc să organizeze Campionatul Național de mars -35 km Băieți și 10 Km Fete în orașul Buziaș iar la începutul acestui an în jurul Stadionului Dan Păltinișan pe un traseu special amenajat a fost organizat Campionatul Național de mars – iarnă pentru toate categoriile existente în Atletism (Sportul Sporturilor) de la copii până la seniori.

La toate aceste competiții au participat cei mai buni atleți din România, printre ei regăsind și acei sportivi care au reprezentat România la campionatele Mondiale, Europene dar și Sportivi care anul acesta vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Ne vom bucura de prezența Președintelui Federației Române de Atletism care laudă fenomenul ce a luat amploare în județul nostru în acest sport ATLETISMUL supranumit Regina Olimpiadelor.

 Nu trebuie să uităm că acest sport a reprezentat Timișul și Timișoara la cel mai înalt nivel în lume aducând numeroase medalii pentru comunitatea noastră. Performanțe greu de egalat de către alte sporturi

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share