20/04/2021

Carmen Holban: Ministrul Oros este o calamitate pentru agricultură. Îi solicităm DEMISIA!

Deputat PSD Dâmbovița, Carmen Holban, a precizat astăzi că va vota Moţiunea simplă „Agricultura României este atacată de cel mai periculos dăunător – ministrul Adrian Nechita Oros”, alături de colegii săi din Grupul parlamentar PSD din Camera Deputaților.

”România este într-o criză gravă, cauzată pe de o parte de seceta severă care ne-a lovit în anul agricol anterior, iar de cealaltă parte de incapacitatea actualului ministru de a pune în aplicare politici publice protective şi stimulative pentru industria agroalimentară.” spune Carmen Holban.


”Solicitarea privind demisia ministrului Agriculturii Adrian Oros este perfect justificată

în condițiile în care acesta este foarte aproape de a desfiinţa întregul sector agroalimentar din economia României şi de a transforma fermierii români în săracii Europei.

În mandatul său de 17 luni, singura preocupare a ministrului Oros a fost aceea de a stopa și de a amâna programele de dezvoltare a agriculturii demarate în ultimii ani de către PSD. Este evident că deținătorul portofoliului Agriculturii nu poate să dezvolte agricultura, nu vrea și probabil nici nu-i pasă de acest lucru.

Din păcate, domnul Oros este o nouă calamitate pentru agricultură,

la concurenţă cu seceta şi cu virusul, şi reprezintă un adevărat pericol pentru acest sector greu încercat. Îi reproșez ministrului agriculturii managementul defectuos, lipsa de viziune, înșelarea încrederii producătorilor agricoli din toate zonele țării, precum și neplata la timp a subvențiilor destinate fermierilor afectați de secetă.

Din cauza incapacității domniei sale de a gestiona corespunzător situația agriculturii, de care depinde viaţa şi sănătatea fiecărui român, precum și securitatea alimentară a țării, ministrul Oros trebuie să facă un pas în spate, prin demisie.” a declarat Carmen Holban într-o postare pe pagina de socializare.

Citește și:

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share