Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Candidatul PMP Iulian Vladu propune un pachet de măsuri pentru revitalizarea micilor antreprenori

 Candidatul PMP  Iulian Vladu propune un pachet de măsuri pentru revitalizarea micilor antreprenori, grav afectați de pandemie

 

Iulian Vladu, candidat PMP Dâmbovița pentru un mandat de deputat, propune o serie de măsuri care să sprijine antreprenorii români.

Pandemia lovește puternic în micii întreprinzători și în firmele cu capital românesc. În cele mai grele momente, oamenii sunt abandonați de guvernanții incapabili să găsească soluții de revitalizare a firmelor din sectoarele producției locale, comerțului și serviciilor.

”Acești oameni își riscă sănătatea și chiar viața pentru a-și menține afacerile pe linia de plutire. Eforturile lor sunt foarte mari, iar Guvernul este total absent. În calitate de parlamentar, voi propune scăderea impozitelor pe clădiri,  sprijin pentru plata chiriilor, precum și reducerea taxelor și impozitelor pentru forța de muncă, pe toată perioada stării de alertă. Totodată, am gândit un pachet de măsuri de creditare, care să permită relansarea acestor firme în cel mai scurt timp.  Îngropând sectorul micilor producători, al comercianților și al celor din servicii, ne vom trezi într-o dramă socială fără precedent, cu pierderea a sute de mii de locuri de muncă”, a subliniat  Iulian Vladu.

 

 

Departamentul de Comunicare

al PMP Dâmbovița

Distribuie acest articol Oficial Media
Share