Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Carmen Holban – Sunt onorată că am sprijinit secția de Neonatologie Târgoviște în mandatul meu de deputat

La nivel mondial, in fiecare an, 15 milioane de bebelusi se grabesc sa vina pe lume inainte de termen. Forta lor, iubirea parintilor, dar si devotamentul si implicarea medicilor si asistentelor medicale de Neonatologie care ii ingrijesc sunt sarbatorite pe 17 noiembrie, de Ziua Mondiala a Prematuritatii.

Deputat PSD, Carmen Holban, a transmis un mesaj cu ocazia acestui eveniment:
”Marcăm, astăzi, la nivel mondial Ziua Prematurului, ziua copiilor care s-au grăbit să vină pe lume și care au nevoie de îngrijiri speciale. Sunt onorată că în mandatul meu de deputat am putut sprijini Spitalul Județean de Urgență Târgoviște pentru investițiile în secţia Neonatologie care au determinat Ministerul Sănătăţii să acorde Maternităţii târgoviştene gradul 3, pentru care am insistat prin interpelări adresate miniștrilor de resort.
Maternitatea târgovișteană poate prelua și trata, acum, cazuri de patologii grave la nou-născuți atât din județ, cât și la nivel de regiune, devansând astfel unități spitalicești cu mai mare renume sau mai mari posibilități financiare.
Mă bucur că eforturile noastre, ale tuturor celor implicați, aduc, astăzi, bucurie, în familiile copiilor născuți prematuri sau a celor care vin pe lume cu probleme grave de sănătate.” a scris Carmen Holban pe pagina oficială de facebook.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share