Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Candidatul USR la primăria Cotnari s-a ascuns in coteț după ce a fost prins băut la volan

Un polițist șef care a fost prin sbeat la volan a fugit pe geamul WC-ului de la spitalul unde fusese dus pentru recoltarea probei de sânge, apoi s-a asuns într-un coteț de găini.

Prins beat la volan, un polițist șef a sărit pe geamul WC-ului și s-a ascuns în cotețul găinilor

Încătușat de foștii săi subalterni pentru că a fost prins băut la volan, în seara zilei de 9 aprilie a.c fostul șef al Poliției Hârlău, Dumitru SImionescu,  a fost dus la Spitalul din Hârlău pentru recoltarea probelor biologice. Aici, Simionescu a spus că vrea să meargă la toaletă. Odată ajuns, Simionescu a blocat ușa și a ieșit pe geamul de la baie.

După aceea a sărit gardul spitalului și a intrat în curtea casei vecine care aparține unui alt polițist. Aici, Simionescu s-a ascuns în cotețul găinilor unde l-au găsit agenții de la Rutieră, conform Dezvăluirea.

Simionescu este cercetat acum și pentru săvârșirea infracțiunii de violare de domiciliu. El a fost prins după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice și a provocat un accident.

‘’În seara zilei de 09 aprilie a.c., Poliția Orașului Hârlău a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza localității Scobinți a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, respectiv un șofer care conducea un autoturism a intrat în coliziune cu o mașină parcată, ulterior acesta continuând deplasarea.

Cu ocazia verificărilor efectuate în teren, polițiștii au identificat conducătorul auto sus-menționat. Acesta a fost condus la sediul poliției și fiind testat alcoolscopic, a rezultat o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost transportat la o unitate sanitară în vederea recoltării de probe biologice’’, a transmis IPJ Iași.

Candidat la Primăria Cotnari din partea USR

Înaintea acestui incident Constantin Simionescu și-a anunțat  candidatura pentru funcția de primar al comunei Cotnari, din partea USR, cu sprijinul vechiului său prieten Constantin Mălăuți. Acesta din urmă candidează pentru un post de consilier local din partea USR.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share