Cantonament în Munții Bucegi pentru practicanții și simpatizanții Artelor Marțiale

Cantonament în Munții Bucegi pentru practicanții și simpatizanții Artelor Marțiale. Una dintre cele mai performante școli de Wushu Kung fu vă așteaptă alături de echipă timp de patru zile. Un program de pregătire profesionist îmbinat cu relaxare, agrement și voie bună în inima Bucegilor vă este oferit de președintele clubului și coordonatorul Marius Mihai Marin.

Sport, disciplină, amuzament și voie bună!

Pentru simpatizanții artelor marțiale și pentru orice altă persoană interesată,  Asociatia Club Sportiv Marin Marius Mihai a prelungit termenul de inscriere la cantonamentul organizat de club în perioada 22-25 august 2019. Astfel termenul limită de anunțare a participării va fi data de marți, 20 August a.c.

Asociația anunță reduceri pentru grupuri de peste 4 persoane, iar parinții –la cerere- pot însoți copiii.

Detalii la telefon: 0728393649 sau pe pagina evenimentului.

Iubitorii de arte marțiale vor avea ocazia să cunoască sportivi de performanță, campioni europeni wushu kung fu, campionii mondiali K1 si MMA.

”A venit timpul ca Asociatia Club Sportiv Marin Marius Mihai Martial Arts Targoviste sa poata sustine un cantonament de pregatire. Avem multe nevoi si multe de recuperat intr-un sport care duce renumele Targovistei si al Romaniei pe cele mai inalte trepte din Europa si din lume, dar care este prea putin ajutat. Îi așteptăm langa noi pe cei care iubesc mișcarea și luptele si pe toti cei care doresc sa se initieze in Wushu Kung Fu, Sanshou, MMA, K1, Muay Thai, Kickboxing, lupte de strada, Self Defence, Tai Chi, arme traditionale chinezesti si japoneze”, a declarat pentru ziarul nostru, Marius Mihai Marin, unul dintre cei mai titrați practicanți de arte marțiale din România.

Vezi video!!! CLICK AICI!

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share