Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Caracteristicile pergolelor retractabile fabricate de compania Tentoexpress

Compania Tentoexpress pune la dispozitia clientilor o gama variata de pergole retractabile, special concepute pentru a respecta cele mai importante caracteristici, indiferent de destinatia acestora. Este esential ca sistemele de umbrire sa fie realizate dintr-un material de calitate si nu in ultimul rand, sa ofere confortul optim si sa-si pastreze design-ul in timp.

Pergolele retractabile Tentoexpresshttps://tentoexpress.ro/pergole-retractabile/sunt realizate din materiale premium si se diferentiaza de alte sisteme de umbrire printr-o serie intreaga de caracteristici:

  1. Pot fi controlate automat, prin telecomanda

Este esential ca pergolele retractabile sa poata fi actionate automat, mai ales atunci cand acoperisul este de mari dimensiuni. In cazul sistemelor de umbrire disponibile in oferta Tentoexpress, acestea pot fi controlate atat manual, cat si automat, insa cea de-a doua varianta este mult mai confortabila, asa ca daca ai posibilitatea sa optezi pentru un astfel de sistem de umbrire, vei face, cu singuranta, o alegere inspirata.

Oficial Media - Caracteristicile pergolelor retractabile fabricate de compania Tentoexpress
Oficial Media – Caracteristicile pergolelor retractabile fabricate de compania Tentoexpress
  1. Pot fi personalizate in functie de preferinte si nevoi

Pergolele retractabile dinsponibile in oferta companiei Tentoexpress pot fi personalizate in functie de nevoi, astfel incat sa se potriveasca perfect spatiului unde urmeaza a fi instalate. In plus, specialistii Tentoexpress iti stau la dispozitie cu toate informatiile necesare pentru ca produsul in care urmeaza sa investesti sa pastreze echilibrul perfect intre estetic si functional.

  1. Odata cu achizitionarea pergolelor retractabile beneficiezi si de montaj profesional

Niciun sistem de umbrire instalat de un amator nu se compara cu cel instalat de o echipa specializata.

Cu un design minimalist si realizate din materiale premium, pergolele retractabile Tentoexpress pot fi montate pe orice tip de constructie, insa doar de catre un personal autorizat, cu experienta.

  1. Sunt realizate din materiale premium

Pergolele retractabile fabricate de compania Tentoexpress sunt realizate din materiale premium pentru a face fata conditiilor meteo nefavorabile. Astfel ca, nu vor fi afectate de expunerea indelungata la razele puternice ale soarelui si nici la ploi sau zapezi abundente. Datorita acoperisului rezistent, pergolele retractabile se potrivesc perfect pentru terase, balcoane, terase, gradini, foisoare si fac fata cu brio chiar si celor mai ”neprietenoase” conditii.

  1. Sunt durabile si usor de integrat in orice design

Romania este o tara imprevizibila din punct de vedere al vremii. Spre deosebire de iernile geroase cu ninsori abundente, verile sunt foarte calduroase, iar razele soarelui destul de deranjante. Cu toate acestea, daca alegi sa investeti in sistemele de umbrire Tentoexpress nu ar trebui sa-ti faci griji in privinta surprizelor pregatite de fiecare anotimp. Pergolele retractabile sunt durabile, ideale pentru crearea confortului optim, indiferent de conditiile meteo.

  1. Au cel mai avantajos pret de pe piata de profil din Romania

Pe langa caracteristicile deja mentionate, compania Tentoexpress se diferentiaza si printr-un alt aspect important – pretul avantajos. Asadar, daca iti doresti sa beneficiezi de cel mai bun raport calitate-pret, consultanta de specialitate si montaj profesional, apeleaza la cei mai buni specialisti din domeniu!

Pergole retractabile manuale, automate, cu lumini led, sau cu sistem audio? Nicio provocare nu este imposibil de realizat pentru specialistii din cadrul companiei Tentoexpress!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share