21/10/2020

Caravana electorală a USR și PLUS Dâmbovița

Deputat Dumitru Lupescu, președinte USR Dâmbovița, a transmis pe pagina de facebook un mesaj referitor la modul în care s-a desfășurat campania USR PLUS în județ. Acesta susține că toți cei care fac parte din organizație sunt oameni dedicați crezului de a face un bine în comunitate, fără a ține cont de interse personale atunci când au ales să intre în viața politică.
Începuturile Alianței USR PLUS Dâmbovița sunt prezente în prima fotografie. Eram puțini ca număr (față de partidele arhicunoscute) dar implicați, ca și în prezent. Proiectul Alianței USR PLUS Dâmbovița a fost demarat exact cu doi ani în urmă in Piața Tricolorului din Târgoviște!
Si iată-ne acum făcând o campanie curată, cu oameni implicați, ce vor binele cetățenilor din calitatea de aleși locali și nu din unghi personal.
De vineri dimineață până aseară, “Caravana electorală a membrilor și simpatizanților USR și PLUS Dâmbovița” au parcurs, sub deviza “Stradă cu stradă schimbăm Dâmbovița” localitățile Târgoviste, Doicesti, Vulcana Pandele, Sotânga, Pucioasa, Fieni, Motaieni, Buciumeni, Pietrosita, Moroeni, Runcu, Comisani, Răzvan, Gura Ocnitei, Moreni, Darmanesti.
Peste tot am fost întâmpinați cu căldură și interes pentru oamenii si proiectele ce le propunem comunităților locale.
Nu vrem proiecte de fațadă, festivaluri cu pomeni electorale și vorbe fără acoperire”, a precizat deputatul Dumitru Lupescu.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share