24/09/2021

CARAVANA MEDICALĂ, DE VACCINARE ȘI CINEMATOGRAFICĂ BUZIAȘ, 28.08.2021

Asociaţia pentru ATI ,,A. Mogoşeanu’’, în colaborare cu UMF ,,V. Babeș’’ Timişoara și Asociația DocuMentor, a organizat la Buziaș, în data de 28.08.2021, un Proiect de voluntariat complex, ce a implicat o parte medicală și una culturală. Proiectul a inclus următoarele acţiuni, de care au beneficiat aproximativ 60 de persoane:

1.Caravana medicală ,,Împreună pentru viață’’, de evaluare a stării de sănătate a populaţiei: specialişti din mai multe spitale ale Centrului Universitar Timişoara care au asigurat consulturi, EKG, ecografii și alte explorări în mai multe specialităţi:

• medicină internă/gastro-enterologie (inclusiv ecografie)

• cardiologie-inclusiv EKG și ecografie

• pneumologie/boli respiratorii-inclusiv spirometrie

• neurologie

• ginecologie (consult, ecografie și examen citologic pentru depistarea leziunilor de col uterin)

ecografie specializată,etc. (este posibil ca în funcție de disponibilitatea personalului medical și alte specialități să fie prezente la Caravană).

2. Caravana vaccinării, care a asigurat vaccinuri Pfizer si Johnson&Johnson. Vaccinarea a fost realizata de personalul din Centrul de vaccinare al Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara, în autocarul-caravană special amenajat oferit de Compania PROFI.

3. Caravana cinematografică ,,ROD-Zilele recoltei cinematografice’’, un Proiect al Asociaţiei DocuMentor, prin care s-au proiectat, pe instalaţii moderne (ecran mare digital, instalaţie de sunet, etc.) o serie de filme documentare și artistice.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share